Doctor Rock фест отново ще взриви Стара Загора

От 23 до 25 юни 2023 г., за втора поредна година, сърцето на Стара Загора – Античен  форум „Августа Траяна“, ще забие в ритъма на рока.

Стана традиция в началото на лятото Община Стара Загора да бъде любезен домакин на лекарите-рокаджии от цялата страна и техния фестивал Doctor Rock. Създаден от очния хирург старозагореца д-р Станимир Трошев и неговата група LED SEVEN, фестът обещава три вечери як  рок, добро настроение и срещи с приятели.

На 23 юни, от 19.00 часа, фестът ще открият музикантите от Rock Session от София. Групата е с два самостоятелни албума зад гърба си и ще се представи с изцяло авторски репертоар. Веднага след тях ще забият Докторите от Пловдив и накрая GP Band от Бургас.

Вечерта на 24 юни е за младежите от Covers on Slippers от гр. София, очарователните A.CP.C (Ей СиПи Си) от Велико Търново и Restart Rock Band – София с уникален трибют на Led Zeppelin.

Последната фестивална вечер е старозагорска. На сцената на 25 юни се качват Macrophages (банда на Медицинския факултет на Тракийски университет), Rockstage и Led Seven.

Красимира Кънева – Пенкова

Експерт „Връзки с обществеността“