Второ ОУ „П.Р.Славейков” е домакин по мобилността

Второ ОУ „П.Р.Славейков” е домакин по мобилността в периода от 10.05.-12.05.2023 г. и ще представи иновацията си пред иновативни и неиновативни училища: 112 ОУ „Стоян Заимов“ , София, Първо ОУ „Паисий Хилендарски“, Гълъбово, СУ „Св. св. Кирил и Методий“, Бургас.

На 10 май /сряда/ се в 14 часа в Актовата зала домакините ще приветстват с „Добре дошли” своите гости. Директорът на 2 ОУ Милена Желязкова ще отправи своето приветствие и ще представи училището. След това ще покаже видеоклип и презентация. Гостуващите училища ще се представят в 15 часа. В 15,30 часа започва първият иновативен урок „Видове изречения по цел на изказване. Обобщение“, ще го изнесат преподавателите        Розалина Паскалева и Маргарита Банова и 3 „в“ клас.

Националната програма „Иновации в действие“ дава възможност за мобилност, за посещение на място, за демонстрации и за наблюдение на иновациите в училище -партньор. Целта на националната програма е да се обменят добрите иновативни практики между вече иновативни и неиновативни училища в страната.