Учениците от ППМГ”Гео Милев” са сред най-добрите в страната по информационни технологии

На 21 и 22 април 2023 г. ученици от ППМГ „Гео Милев“ взеха участие в НОИТ в град  Шумен и представянето им беше блестящо!

Както повече от 10 поредни години, така и тази година, състезателите на ППМГ”Гео Милев” по Информационни технологии бяха класирани и взеха участие в Национален кръг на Национална Олимпиада по ИТ, където постигнаха отлични резултати!

Кристиан Христакиев и Никола Ганчев от 11А клас с ръководител Живка Желязкова станаха лауреати на Олимпиадата с проект „АНОМОТ“!

Три проекта с ръководител Живка Стойчева , разработени и представени от нейните ученици, впечатлиха журито и публиката с тяхната актуалност, креативност, завършеност, оригиналност и лична позиция.

Два от тях са сред първите десет – „ПЕТОЛИНИЕ“ на Илия Манолчев, Денислав Николов  от 12А клас  и „КОНОТЕКА“ на Мартин Чешмеджиев от 9Б клас.

Достойно представяне и на проекта „ДВИЖИ СЕ БЕЗОПАСНО“ на  Ивайло Иванов от 9Б клас.

Ирена Налбантова и Радослав Балкански от 9А клас с ръководител Живка Желязкова са също сред първите 10 в индивидуалното класиране с проект „БЪЛГАРИЯ В ДАТИ“.

„ВСИЧКИТЕ НИ УЧАСТНИЦИ СА С ОТЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ! ЕКИПЪТ НА ППМГ „ГЕО МИЛЕВ“ СМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОРДИ С ВАШЕТО ПРЕДСТАВЯНЕ И ИЗВОЮВАНИ ПРЕСТИЖНИ МЕСТА! БРАВО, СЪСТЕЗАТЕЛИ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ПОЖЕЛАНИЕ ЗА НОВИ УСПЕХИ!”