Представят Стара Загора на МТИ „Културен туризъм“

И тази година #СтараЗагора е част от Международното туристическо изложение  „Културен туризъм“, което се провежда в старопрестолната столица Велико Търново! 🏰
📣 Нашият красив град е представен със собствен щанд от отдел „Туризъм и младежки дейности“ и отново ще затвърдим позициите си на привлекателна туристическа дестинация в сърцето на #България, с богата история и културни забележителности.
🎁 Още първия ден, щандът на Община Стара Загора бе посетен от Заместник-министъра на туризма проф. Мариела Модева и кмета на гр. Велико Търново инж. д-р Даниел Панов, които се насладиха на уханието на липи от най-новия продукт на Туристически информационен център Стара Загора – ароматна декоративна свещ.
👉 Не пропускайте и вие възможността да се докоснете до историята и красотата на Стара Загора!
➡ Очакваме Ви от 𝟐𝟎 до 𝟐𝟑 април 𝟐𝟎𝟐𝟑 г. в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“ гр. Велико Търново ! 😍
**************************
ℹ Международното туристическо изложение „Културен туризъм” е първият специализиран форум за популяризиране на културния туризъм и неговото значение за #България като туристическа дестинация. Държавните и неправителствените организации, общините и музеите, научните среди и бизнесът представят във #ВеликоТърново своята дейност, добри практики и събития, които променят нагласата у нас към един от най-интересните видове туризъм.
➡ По време на изложението, началникът на отдел „Туризъм и младежки дейности“ Маргарита Крумова ще представлява и Тракийски туристически район, на който община Стара Загора е член и ще представи проблемите и качеството на туристическо предлагане и възможностите за взаимодействие между бизнеса, общините и държавата.