Жива библиотека организира на 8 април Фондация „Мисия Криле“

На 8-ми април, точно един месец след 8-ми март, ние от Фондация „Мисия Криле“ Ви каним да се включите в едно много специално събитие за нас – Жива библиотека. Там ще чуете историите на 8 жени, ще погледнете през техните очи и ще разберете предизвикателствата, пред които се изправят всекидневно. Историите им са уникални, но и някак универсални.
Книгите ни са готови да Ви преведат през най-различни истории – за сила, за нежност, за любов и болка, за успехите и трудностите по пътя. Те ще разказват, а Вие ще задавате своите въпроси и ще търсите отговори. И както с всяка хубава книга, краят ще бъде добър – всички ще си тръгнем с малко повече надежда, че въпреки трудностите и пътят, който вървим, ние сме заедно и може да се справим с всичко.
Събитието е насочено към мъже и жени, които искат да обогатят библиотеките си и да съберат истории от цял свят, да се вдъхновят и да създадат нови приятелства.
Събитието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация на следния линк:
Ще Ви очакваме с големи усмивки и прекрасно настроение, а от Вас се изисква единствено да не съдите за книгата по корицата!
Дата: 8 април 2023 г.
Час: 16:00 – 18:30 ч.
Място: Стара Загора, ул. Христо Ботев 205
Събитието е част от програма „Отворени възможности“, по проект “ За равенството и правата на жените“, който е финансират от Български фонд за жените (БФЖ)