Кукленият театър се включва в Пролетната акция за капачки и кенчета в Стара Загора

Екипът на Държавен куклен театър – Стара Загора се присъединява към една от най- вълнуващите и знакови каузи на България- тази за закупуване на петата неонатологична линейка в страната. Включваме се с любов и сърце в Пролетната акция за капачки и кенчета в Стара Загора. Целта е осигуряване на средства за животоспасяващия медицински автомобил за новородени, който тази пролет е предназначен за Университетската болница „Проф. д-р Ст. Киркович”. Вярваме, че най- ценното, което имаме е човешкият живот. Убедени сме, че той не може да зависи от неблагоприятни обстоятелства, лични и държавни липси. Сигурни сме, че всеки идва на този свят с мисия да обича и да бъде обичан. Знаем, че Вие, нашите верни зрители споделяте същото. Призоваваме Ви да застанем заедно в светлата половина на света и да споделим каузата на даряването. Да покажем на децата ни не само красотата на изкуството, но и смисъла на грижата за другите.

Разположили сме специалните контейнерчета във фоайето на театъра и Ви призоваваме да носите събраните си капачки при нас.

На 22.04 2023 г., събота, между 9.00 и 14.00 часа на паркинга зад Художествената галерия ще бъдат предавани събраните капачки за поредната добра кауза на България.

Споделете събитието, разкажете на близки и приятели. Елате с компания да подкрепите каузата ни!
Петата линейка е на една ръка разстояние – Вашата ръка

Велизара Цонева