Ученически клуб „Младежи за България“ в ППМГ „Гео Милев“

Учениците на ППМГ „Гео Милев“ – Стара Загора винаги са били много активни и креативни! Доказателство за това е и инициативата на група ученици от 9 клас – да организират клуб , в който да се събират млади родолюбиви хора, да организират за учениците от гимназията ни събития, свързани с исторически дати и национални празници. Клубът започва сега да се сформира, но първото събитие е вече факт!
Адриан Георгиев, Георги Дяков, Ивайло Петров и Ивайло Иванов, ученици от 9Б клас и Теодор Маринов от 9Д клас изготвиха и представиха пред учениците от седми клас презентация за Одринската епопея! Час по родолюбие и патриотизъм, представен от ученици за ученици! Преклонение пред подвига на българската армия и гордост, че сме наследници на смели и с непобедим дух герои! Презентацията завладя всички в залата!
Поздравления, момчета! Екипът на гимназията сме горди с вашата инициатива, силно ви подкрепяме и сме убедени в предстоящите ви успехи!
Инициаторите на клуб „Младежи за България“ поднесоха на 25.03.2023 г. цветя пред паметника „Одринска епопея“ – силно начало на една прекрасна младежка инициатива!
Майа Найденова