Курсове по програмиране и визуални изкуства за ученици в 5-7. клас организират в Стара Загора

От 10 април до 13 април 2023 г.  Професионална гимназия  по компютърни науки и математически анализи „Проф. Минко Балкански и ИТ Академия Стара Загора организират курс „Програмираме ваканцията“.
Ако детето Ви проявява интерес към програмирането и визуалните науки тази пролет организираме и за него ПРОГРАМИРАМЕ ВАКАНЦИЯТА! 🖱🌟
IT Академия Стара Загора в партньорство с ПГ по компютърни науки „Проф. Минко Балкански“ каним всички ученици 5-7. клас да навлязат по забавен и достъпен начин в света на информационните технологии и графичните изкуства с куровете:
👉 Програмиране на игри
👉 Уеб програмиране
👉 Видеозаснемане и обработка
👉 Графичен дизайн
🗓 Обученията ще се провеждат от 10. до 13. април 2023 в рамките на пролетната ваканция.
💡 По време на тях децата ще се учат и ще развиват своето креативно, алгоритмично и логическо мислене.
📌 Не е необходимо да имат специална предварителна подготовка, а единствено желание да опитат нещо ново и различно.
👩‍🏫 Техни преподаватели ще бъдат хора с опит в реална работна среда. С иновативни и интерактивни методи ще провокират интереса им и ще ги мотивират да прекарват времето пред компютъра по-ефективно, а защо не и да започнат да се занимават активно с информационните технологии.
🏫 Курсовете ще се провеждат в ПГКНМА „Проф. Минко Балкански“. За всеки участник има осигурен компютър, но могат да се ползват и собствени лаптопи.
⏰ Продължителността им ще бъде по 4 часа всеки ден – от 9 до 13:00 часа
✅ Цена на курс: 120 лева
👌 Повече за обученията и за записване https://bit.ly/3yCvtiA
⏳ Краен срок за подаване на заявка – 4. април
Ако искате детето ви да прекара една по-вълнуваща пролетна ваканция с полезна и забавна дейност, да натрупа ценни знания и да го вдъхновим заедно да поеме по пътя на едни перспективни професии – изберете най-подходящия за него курс още сега! 🤩