Кампания организира безплатни консултации с логопед през месец март 2023 г.

На 6 март се отбелязва Европейският ден на логопедичната терапия, който българските логопеди разпознават и като собствен професионален празник.
По този мотив през целия месец март Логопедия.БГ провежда акция за безвъзмездни съвещания с водещи експерти. Тази година тя е под надпис „ Провери с цел да знаеш! “ и се концентрира върху основаването на привички за регулярни съвещания с логопед.
„ За пета поредна година организираме акция за безвъзмездни съвещания. Тази година вземат участие 117 логопеда от 305 града. Всички експерти, които вземат участие могат да бъдат открити на уеб страницата на акцията kauza . logopedia .bg. Родителите би трябвало да се свържат непосредствено със експерта, с който желаят да се съветват и да си запазят час. Има няколко разновидности: – Единият е да потърсите експерт във вашия град, различен е да потърсите високоспециализираните експерти, в случай че имате потребност от характерна логопедична помощ. Кампанията ще продължи до 31 март “, изясни Ива Александрова от Логопедия.БГ.
Тя добави, че за първи път ще бъдат връчени и премиите „ Логопед на годината “, като това ще стане на гала на 11 март.