Безценните съвети на баба – любопитно

ИИИ , НЕЩО ОТ СЪВЕТИТЕ НА БАБА ЗА ВСЕКИ ДЕН , ПРЕПИСАНИ ОТ ЕДИН ТЕФТЕР С ПОЖЪЛТЕЛИ ОТ ГОДИНИТЕ ЛИСТА , МОЖЕ БИ ОТ ДАЛЕЧНАТА 78/9 ГОДИНА ……..🍂
ТА ЕТО ГИ И ТЯХ …..
🍂 Измийте ръцете си с вода и сол, за да премахнете негативните енергии и
изкривени образи, които поглъщате всеки ден.
🍂 Изпиването на чаша вода с изцеден лимон сутрин ще ви помогне да подобрите храносмилането и да ускорите метаболизма. А пък , През нощта ще ви помогне да прочистите дебелото черво и бъбреците.
🍂 Запалете свещ поне веднъж седмично и помолете дядо огън да изгори и пречисти всяка енергия с ниски вибрации.
🍂 Поставете скъпоценен камък аметист или торбичка с лавандулови цветя под възглавницата си и ще сънувате сладки сънища.
🍂 Почистете къщата си с вода и оцет и отваряйте всеки ден поне за 10 минути , за да премахнете лошата енергия.
🍂 Поставете в къщата ви , портокалови листа или кори по портокал за семейна хармония и поръсете канела зад входната Врата , за просперитет.
🍂 Направете си Печен чесън с кората му. След това го изцеждате и получавате вкусно пюре от чесън за подправка на ястията, което служи като естествен антибиотик.
🍂 Ако се чувствате натоварени, почистете кожата си с морска сол или окачете снопче розмарин и градински чай , под Течащата вода на душа, когато се къпете.
🍂 Когато пуснете водата, за да вземете душ, не забравяйте да благодарите на баба за водата, която почиства телата и аурата ни, като отнема всичко, което не ви принадлежи.
🍂 Прекадете с Лек розов тамян за привличане на любов, сандалово дърво за да бъде приятна медитацията Ви и мента за интелектуалната Ви дейност. И благодарете на дядо въздух, че ще го пренесе във всяка стая.
🍂 Разпуснете косата си за малко, когато е ветровито, за да освободите това, което е хванато в капан.
🍂 Поставете кварц в дома си, на масите и ъглите на дома, за да можете да управлявате нежеланите енергии.
🍂 Изберете камъните, като прокарате ръката си върху тях и внимавате за температурата, която усещате. Всъщност те избират вас.
🍂 Съберете косата си на плитки или я вържете с шал, когато не искате да получавате толкова много енергия от другите.
🍂 Оставете лимон под леглото си, така че докато спите да се изчисти цялата негативна енергия.
🍂посадете Розов Храст или Друго бодливо растение на входната врата на двора и тя ще ви помогне да запазите вратата си чиста. И благодарете на баба земя за нейната любов.
___________________
🍂 Поставете скъпоценния камък хематит до вашите електронни устройства, таблети, монитори. Те помагат за премахване на електромагнитната енергия
Е ТОВА Е ТО И ПОСЛЕДНОТО , СЪВЕТЧЕ Е ОТ МЕН ………
И ПАК ВИ ОБИЧАМ …….
*******
БАБА