Утре награждават заслужилите спортисти за 2022 г. на Стара Загора

На 27 януари 2023  г./петък/, от 18.00 часа, ще се проведе традиционната церемония „Спортист на годината“ за 2022г. в Културен център „Стара Загора“. Общо девет са категориите, в които ще бъдат отличени най-добрите от най-добрите за изминалата година.

За първи път ще бъде връчена награда за успехи на спортен клуб, занимаващ се с деца със специални образователни потребности. По време на Бала на спортиста ще бъдат обявени „Най- перспективен състезател за 2022г“, „Награда за юбиляри“, „Награда за ветерани“, „Награда за нестандартни спортове“, „Награда за принос в развитието на спорта в училищата“, „Награда за отбор“, „Награда за треньор“. В края на бляскавата церемония ще бъде връчено отличието „Спортист на годината“ за 2022г.

Комисията, оценяваща спортистите, е с председател ресорния зам.-кмет Красимира Чахова, началникът на отдел „Спортни дейности“ Петко Крумов, председателят на ПК по Спорт и младежки дейности на ОбС д-р  Георги Господинов, както и представители на медиите.

Балът на спортистите е емблематично събитие и отдава почит към всички, които влагат усилия да поддържат спортната слава на Стара Загора. Събитието обещава богата съпътстваща програма.

Стефани Бабадалиева