Благотворителен зимен бал организира Алумни клубът на ГПЧЕ „Ромен Ролан“

Благотворителен зимен бал организират от Алумни клуба на ГПЧЕ „Ромен Ролан“, гр. Стара Загора. Той ще се проведе на 28 декември 2022 г. от 19:00 часа в ресторант „Орфеида“ в града под липите. Цената на куверта с предварителна регистрация в рамките на днешния ден е 59 лева, а в деня на събитието – 65 лева. Една от основните цели на събитието е отново на едно място да се съберат различните поколения възпитаници и учители, които заедно да споделят магията на празниците и с набраните средства да подпомогнат различните инициативи и каузи на Алумни клуба.

Водещ на събитието ще бъде Христо Радоев. Той е завършил гимназията през 2008 година, с първи език английски и втори – френски. Продължава своето образование във ВСУ „Любен Каравелов“ със специалност „Архитектура“, където се дипломира успешно през 2014 година. Към момента се занимава с архитектурна визуализация и стендъп комедия в Комеди Клуб София.

Повече информация и заявяване на куверт, може да направите през регистрационната форма: https://forms.gle/1F7mPJpCzD4GJjD48

Благовест Илиев