Красиви думи на една силна молитва

Освобождавам родителите си от чувството, че са се провалили с мене.
Освобождавам децата си от необходимостта да ме карат да се гордея – за да могат да вървят по собствените си пътища според сърцата си.
Освобождавам партньора си от задължението да ме кара да се чувствам пълноценен. Нищо не ми липсва у мен самия.
Аз се уча заедно с всички същества, които ме заобикалят във всеки един момент.
Благодаря на своите баби, дядовци и предци, които са се срещнали, за да вдишвам живота днес. Освобождавам ги от грешките на миналото и от желанията, които не са осъществили, осъзнавайки, че са направили най-доброто, което са могли, за да разрешат своите ситуации, в рамките на осъзнаването, което са имали в този момент.
Почитам ги, обичам ги и признавам тяхната невинност.
Разкривам душата си пред очите им и така те знаят, че не крия и не дължа нищо повече от това да съм верен на себе си и на собственото си съществуване, следвайки мъдростта на сърцето си.
Съзнавам, че изпълнявам житейския си план, освободен от видими и невидими семейни лоялности, които могат да нарушат спокойствието и щастието ми – а те са най-големите ми отговорности.
Отказвам се от ролята на спасител, от това да бъда този, който обединява или изпълнява очакванията на другите.
Учейки чрез Любов, аз благославям същността си и начина си на изразяване, въпреки че може да има някой, който не ме разбира.
Аз разбирам себе си, защото аз изживявам и осъществявам своята история; защото познавам себе си, знам кой съм, какво чувствам, какво правя и защо го правя.
Почитам Божествеността у себе си и у вас.
Всеки от нас е свободен.

Традиционна науатъл молитва
Изображение: Луси Кембъл
Превод на български: www. tarotbg.com