С празничен концерт ДТ „Гео Милев“ посреща Коледа

За първи път в своята над 100 годишна биография колективът на Драматичен театър „Гео Милев“ в Стара Загора ще посрещне Коледа, заедно с приятели и с почитателите на Мелпомена. Навръх Игнажден (20 декември 2022 г.) от 19:00 ч. в Културен център Стара Загора актьори и майстори от техническите служби ще представят празничен спектакъл. Специални гости ще бъдат две очарователни дами – сопраното Русалина Мочукова и пианистката Деница Петрова от Държавна опера Стара Загора.

Сценарият е подготвен от драматурга на театъра поетесата Мария Донева. Режисьор е директорът на театъра – актрисата Светла Тодорова.

„Ще бъдат представени по по-странен и забавен начин откъси от любими спектакли „Суматоха“, „Чичовци“, „Сън в лятна нощ“, – подсказа за читателите на Долап.бг Светла Тодорова.- Изненада ще поднесат колеги от техническите служби, които се оказаха перфектни музиканти. Актьорите също ще пропеят абсолютно професионално. Има и още много неща, но нека останат красива изненада. Всичко ще премине под шапката на веселата Коледа…“

„Коледа в театъра“ – истинска магия!

Феички и клоуни в пъстра бъркотия.

Приказки невиждани, чудо неразказано!

Еднократно, коледно, неповторимо.

Всичко най-тържествено и всичко най-любимо!

Песни и подаръци Ви очакват там!

Коледа в театъра! Идвайте насам!

Росица Ранчева