Лъвски Портал на 8 август /08/08/ е възможност за скок в развитието ни

Лъвски Портал е космически енергиен канал, за който се говори още от древни времена и се явява връхна точка в цикличните процеси за планетата ни.

На 8 август Слънцето и Сириус – нашите две централни и най-ярки звезди на небосклона, синхронизират своите изгреви и залези от гледна точка на Земята, което е завършване на процеса на трансформация и прераждане. Сириус е много по-далеч от нас, но и много по-голяма звезда от Слънцето. Сириус представлява двойна звездна система и притежава огромна енергия. Смята се, че излъчването на Сириус инфилтрира планетата ни и спомага за духовното и физическо еволюиране на живата материя.

На 08/08 звездният Портал под знака на зодия Лъв достига своята кулминация, не само поради нумерологичното съвпадение на две осмици, но и с подравняването на звездната система Сириус и Слънцето с Пирамидите на платото Гиза в Египет и от гледна точка на Земята техните изгреви и залези се синхронизират.

Езотеричното познание приема, че Слънцето е наша животворна звезда, а Сириус – нашето духовно слънце. Звездната система Сириус също е приемана като централно галактическо Слънце. Когато Слънцето и Сириус изгряват и залязват по приблизително едно и също време, се предполага, че освен горещниците, преживяваме и всички въздействия от сливането между духовния и физически свят.

Според древните астролози и езотерици през мощният Лъвски портал към нас се насочват „светлинни кодове“, плазма от информационен поток, носещ първично познание и данни от по-висши измерения.

Потенциалът на тази силно енергийна матрица е изключително мощен. Можем да наблюдаваме какво се случва в нас и около нас с любопитство:

> Повишена интуиция, чувствителност към знаци

> Изключителни синхроничности или Дежа-вю

> Проява на висши форми на съзнание

> Реалистични и пророчески сънища

> Изненадващи прозрения, силно чувство на емпатия и самоосъзнатост

> Забелязване на еднакви цифри или последователности от цифри (1111, 222, 444, 888…, 1234)

> Достигане до научни и други открития

> Приятни изненади и изненадващи промени, неочаквани приключвания

> Усещане за правилна посока и движение в лекота

> Добър тонус и кондиция, силно вдъхновение

> Нови начинания и позитивни трансформации…

Важно е да можем да се настройваме на силно заредените честоти, излъчвани през Лъвския Портал в наша посока. Това ни дава възможност да повишим вибрацията си, да черпим познание, информация и висши умения! Ако съумеем да яхнем тази прекрасна Вълна на неограничените възможности, бихме могли да направим голяма крачка напред към по-добро бъдеще в личен и във всякакъв друг план.

За някои това е труден период, но няма нищо страшно в него. Просто е добре да се оглеждаме във всичко случващо се и да намерим урока в този момент.

Може да се проявят физически неразположения – главоболие, отпадналост, втрисане, стомашни проблеми, безсъние или емоционални прояви на страх, безпокойство, несигурност, гняв … Нищо страшно, но е знак, че има нещо, което не можем да пуснем, приемем, отработим, за да продължим без този багаж напред. Оставете се на болката, бъдете сред природата, останете на слънце, пийте повече вода, хранете се с жива храна.

Търсете компанията на светли и спокойни хора, деца. Играйте, смейте, забавлявайте се!

Източник https://change-life.eu/lion-portal/