Старозагорци дариха стерилизатор за бебенцата на града

Скъпи приятели, уважаеми капачковци!
Искам да Ви съобщя една много добра новина. На 12 юли 2022 г. Неонатологията в Стара Загора получи дарение с поредния модерен уред. Това стана възможно, благодарение на всички нас, които неуморно събираме капачки в нашата си кампания „Голямото сърце на Стара Загора“. Миналата година със събраните пари от капачките, дарихме кувьоз, а тази година СТЕРИЛИЗАТОР за бибероните и шишетата на най-малките ни съграждани, а именно недоносените бебета в неонатологията.
Искам да благодаря на всички, които се включиха в нашата кампания. Уточнявам за пореден път, че нямаме нищо общо с кампанията „Капачки за бъдеще“. Това си е наша местна кампания организирана от мен и нашата група с една единствена цел – парите от нашите капачки да отиват за нашите деца.
Благодаря на професор Йовчев и на доцент Мумджиев за отзивчивостта и помощта в избора на правилния апарат, който ще им е в полза. Днес беше заменен един 35 годишен уред с един чисто нов от най-ново поколение, струващ няколко хиляди лева. И това всичко благодарение на Вас – нашите съграждани. Благодаря и на фирма Мултимед за бързата и коректна доставка.
Днес направихме нещо добро, което остава, а всичко останало е суета. Бъдете щастливи. Продължаваме напред.
p.s. Започваме и раздаването на грамоти на нашите постоянни и неуморни капачковци. Нашите „Сърца за капачки“ може да намерите в градинката на Пингвините и пред Областна администрация.
Янко Янков