Отличници от ПГКНМА „Проф. Минко Балкански“ са одобрени за летен стаж в еDynamix

Камелия Колева, ученичка от VIII а клас и Иван Канев, ученик от IX б клас на Професионална гимназия по компютърни науки и математически анализи (ПГКНМА) „Проф. Минко Балкански“ Стара Загора са одобрени за лятната стажантска програма на eDynamix.

Ученици, обучавани в професионални и профилирани специалности от гимназиите в Стара Загора, ще имат възможността да посещават най-голямата IT фирма в града на липите.
Там те ще прекарат три седмици от лятната си ваканция в приятелска работна среда, ще получат необходимите материали за програмата и напълно оборудвано работно място (компютри и съоръжения), където ще могат да развиват уменията и знанията, получени в училищата, в които учат.
еДинамикс България е част от eDynamix Global Ltd. Компанията работи в тясно сътрудничество с редица производители и оторизирани сервизи на автомобили на няколко континента, фокусирайки се в разработването, поддръжката и разрастването на собственото си портфолио от софтуерни решения в сферата на автмобилната индустрия.
Фирмата предлага изцяло интегрирани, уеб-базирани и мобилни приложения, специално създадени, за да осигурят една лесна за употреба, но същевременно ефективна платформа, с която търговците да могат да управляват процеса на обслужване на клиентите си. Непрекъснато се разработват нови и иновативни методи, с които дилърите могат да засилят производителността и рентабилността си, като в същото време подобряват нивото на лоялност на своите клиенти.
За повече информация относно платформата от софтуерни решения, която предлагаме, моля посетете www.edynamix.com.

Майа Найденова

директор на ПГКНМА