Най-мощната огледална дата в годината – 22.02.2022 г.

ИДВА НАЙ-МОЩНАТА ОГЛЕДАЛНА ДАТА В ГОДИНАТА – ✨22.02.2022 ГОДИНА!✨
✨ ПОВРАТЕН МОМЕНТ В СЪДБАТА НА ВСЕКИ!💫
Абсолютно огледалните дати (палиндром) са много рядко събитие, не всяка година. Само си представете… такъв ден ще се повтори едва след 180 години.
Това е невероятна дата 22.02.2022 г. – повратна точка в съдбата на всеки от нас. Огледална дата, наситена с бушуващата енергия на промяната, ще раздели света на преди и след. Точно затова се препоръчва да се подготвите и да внимавате в този ден! Всеки ще има възможност да допринесе за живота си на този ден. И за лошо или за добро ще зависи от действията ви в този ден!
Но мистерията на тази дата не е само в огледалото. Според лунния календар това е и 22-ри лунен ден. Оказва се, че този ден управляват дори не шест, а осем двойници. А както знаем, осем е числото на Кармата и символът на Безкрайността. Затова е особено важно да внимаваме в действията и думите. На този ден те могат или да занулят кармичния дълг, или да го увеличат.
Двойката е символ на равновесието, в което хармонично се преплитат доброто и злото, хармонията и хаоса. Този ден се опитайте да се въздържате от ревност, завист, агресия, гневни думи, особено изречени. Помирете се с когото сте се озовали в кавга, първо протегнете ръка, поискайте прошка.
На този ден вероятността за промени в живота ще се увеличи. Всеки човек ще се доближи до постигането на своята мечта или цел. Доверете се на интуицията си – на този ден ще ви посетят правилните мисли и идеи. Съдбата ще ви благоприятства при решаването на въпроси, които отдавна ви притесняват.
Счита се, че е трудно да се измисли по-подходящ ден за намисляне на желание! Това е толкова вярно! Векторът на деня е насочен към положителна промяна. Вибрациите на двамата са толкова силни, че дори една мимолетна мисъл или случайна защитена дума могат да се сбъднат. Внимавайте там!
Но не по-малко важно е да запишете плановете си за годината напред – не се колебайте да запишете всичко подробно това, което бихте искали да видите като изпълнен факт в живота си. Но дайте всичко от себе си, за да направите мечтите си възможно най-реалистични. В крайна сметка ще трябва да ги приложите. Вселената е само изпращане на правилните хора и обстоятелства. И да си спомним и за златния миг на този ден – 22.02.2022 г. Когато този момент настъпи по часовник в 22:22, кажете на глас най-тайното си желание!
И не забравяйте да благодарите на Вселената за помощта и прекрасните събития, които ще започнат да се случват в живота ви съвсем скоро. Вярвайте в силата и добротата на Вселената и тогава неизбежно ще постигнете мечтите си. Прости думи „Благодаря ти, Вселена! „Ще бъде достатъчно да запазим баланса в енергийния обмен „получих – дай нещо в замяна“. Можете да изпратите благодарността си към Вселената директно.
22.02.2022 г. препоръчително е да направите всякакви техники за изпълнение на вашите желания – всичките ще бъдат много ефективни!
Via Gerry Gergova 💜
Ангелска година и дата, която носи най-силната енергия за 21 век. Това е нумерологичната прогноза за идващата година. В нея светът ще живее с вибрацията на три двойки, а в един от дните тази вибрация ще се усили двойно, защото при него двойките ще са 6.
Ангелското число 2022 носи ясно послание – оптимизъм и поемане на отговорност.В тази година нищо няма да ви дава даром, но всяко добро начинание ще се отплати. Време е да се загърби песимизма и да се върви напред без значение на препятствията и лишенията по пътя.
Трите двойки носят важен урок
– как да се защитаваме собствения ни мир на всяка цена. Дошъл е моментът да спрем остро да реагираме на всяка конфликтна ситуацията, да се доверим на интуицията и да мислим позитивно.Това число изключва войните, поставя мира и диалогичността на първо място.Трите двойки са библейското число, което носи вярата в Божественото. Затова и годината ще изобилства от положителни промени, само ако са постлани с добри намерения.
Наличието на 0 в числото е бонус за годината, защото ще ни помага при стресови ситуации.Има опасност да се превърнете в непоправими оптимисти, но по-важно е, че ще започнете да се отказвате от съмненията и постоянните притеснения. Увереността ще замени колебливостта ви.
Предизвикателствата през годината ще са огромни, но значение на числото 2022 г. е да ви напомня, че имате само този един живот. Следователно, каквото и да става, останете фокусирани върху целите си, без да позволявате на другите да диктуват вашите действия. Ще разберете, че понякога и съдбата може да ви покаже правилния път, по който да следвате.Задава се и най-силната дата през годината.
Мистичната дата 22.02.2022
На пръв поглед това ще е най-обикновен ден, в който нищо съществено няма да ви се случва. Но след време ще установите, че съществените промени, които са настъпили в живота ви са започнали именно от този ден.
На фона на симетричността си, тази дата е напълно подходяща за сватба. Затова и записванията вече валят в целия свят. Въпреки ентусиазма, астролозите не са категорични, че датата гарантира успешно съжителство. Причината е, че Лунната фаза в този момент не способства за укрепване на взаимоотношенията.
В същото време обаче това е ден, в който с голяма доза убеденост може да се каже, че е най-подходящия, за да сложите ново начало в навиците си, в отношенията, в работата си.
Дванадесет двойки накуп
Шестте двойки в тази дата носят такъв заряд, че промяната ще е 100 процента налице.Независимо, че тази мистична дата не е била описана от никой от известните през вековете гадатели, астролози и нумеролози, разположението на звездите е повече от показателно.Това е 22- рия лунен ден, в който точно в 22.22 часа Луната влиза в съзвездието Везни.Тези уникални 12 тройки създават момент, който никой от нас никога повече няма да изживее. Това е часът на пълната, гола, безусловна истина. Също така това е часът на границата между живота и смъртта, между изкачването от едно на друго ниво на съзнанието и битието. С две думи, време, когато миналото среща бъдещето и отваря коридор за нови измерения, в кой просперитет ще носят само истинските неща.
В мистичната нощ на 22.02.22 се случва още нещо знаменателно – Земята, Марс и Венера ще застанат на една линия, която ще обедини две напълно противоположни страни. Едната е женското начало, олицетворяващо с Венера любовта и красотата. Другата е мъжкото начало, заложен в Марс с жаждата за страст, агресия и гняв.
Противопоставянето на двете напълно противоположни планети ще създадат особен баланс на Земята, което ще повлече за огромните промени, които ще навлязат в живота на милиони хора.
Смята се, че това е затварянето на цикъла 222, което от своя страна ще отвори период на нова енергия. 2022 ще получи енергиите на други числа – 2, 4, 6, 20, 22 и 222, които ще направят 2022 г. уникална. Сега нека видим какво означават тези числа.
Цифра 2 – свързана е с нашите взаимоотношения с другите, способността да разбираме различията и да приемаме дуалностите. Става дума за партньорство, сътрудничество и баланс. Това число също така ни помага да изпитваме емпатия и да развиваме интуицията си.
Цифра 4 е структурно число. То е нашата основа: нашата упорита работа и дисциплина, практичност.
Цифра 6 – свързано с комуникацията, т.е. как изразяваме себе си и общуваме с другите.
Числото 20 съчетава енергията на числото 2 с енергията на 0, това е мощно число, често асоциирано с чувствителност и съпричастност.
Числото 22 е духовно число, по-скоро идеалистично, отколкото конкретно.
Числото 222 е силна енергийна комбинация, която придава на тази дата нейната изключителна енергия. Това е времето за трансцендиране и трансформиране. Тази последователност от числа е известна още като Ангелски числа, чиято духовна символика може да се тълкува като вселената, която се опитва да ни изпрати съобщение.
profit.bg,stardatnews