Започна кандидатстването за пролетните и летни курсове на Фондация „Миню Балкански“

Скъпи приятели, учители, родители и ученици,
Започна кандидатстването за Школи 2022 година, провеждани в построената за тази цел база на Фондация „Миню Балкански“ в с. Оряховица в близост до гр. Стара Загора.
Участници от всички краища на България и чужбина се събират, за да учат,да общуват заедно, да станат приятели. Социалният принос също е забележителен.При нас е винаги полезно и забавно.
Нашата цел е да пробудим жив интерес и жажда за научни знания,гражданско образование, култура и изкуства в децата и младежите на ученическа възраст. Изискване към участниците е да са на възраст от 10 до 18 години и да проявяват изключителни интереси и мотивация.За да постигнем целите си сме поканили за ръководители на школите изтъкнати професори и педагози, подготвящи участници в национални и международни състезания и олимпиади като Теодосий Теодосиев,Никола Каравасилев, Любомир Любенов, а също така и архитекти, физици и информатици, астрономи,завършили престижни университети и висши училища в Европа и САЩ, работещи в световно известни фирми.
Тази година ще бъдат организирани школа „Изкуствен интелект“ за учители и ученици.
Не сме забравили и учениците, които искат да усъвършенстват знанията и уменията си по английски език. Английски език ще учите с утвърдени преподаватели, реализирали множество световни образователни проекти. Нашите езикови школи успешно заместват скъпите летни езикови училища в чужбина.
Изкуството е важен компонент от дейността на фондацията. За това и създадохме пролетната школа за Музикална култура и изкуства, както и лятна школа за лидерски умения.
Не забравяйте, че при нас е винаги полезно и забавно!
Издаваме сертификати за участие.
Предлагаме и стажове за учители,които желаят да се запознаят с начина на преподаване в школите. Издаваме сертификати за стаж.
Готови сме да се срещнем със съмишленици, учители, родители и ученици, за да разговаряме и да представим още по-подробно нашите дейности и цели.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация относно нашата дейност и получаване на формуляри за кандидатстване на телефон 0889555677 или e-mailfmb.shkoli@gmail.com
Янка Ковачева –Организатор –учебни дейности