Дискусия с бизнеса „Възможно ли е ново начало?“ в град Стара Загора

На 1-ви февруари 2022 година от 13:30 часа в Регионална библиотека „Захарий Княжески“ град Стара Загора ще бъде проведена дискусия с бизнеса на тема „Възможно ли е ново начало?“.

Каним представители на местния бизнес, академичните среди и гражданските организации на публична дискусия, която ще очертае локалните предизвикателства на предстоящия период на икономическо и социално възстановяване. В дискусията участие ще вземат изявени местни лидери – представители на гражданския сектор, държавната администрация и бизнеса. Основният фокус ще е обсъждането на въпроса дали вече е настъпило времето на устойчивото лидерство.

Дискусията е придружена от изложба и премиера на книгата „Лидери за ново начало“, част от едноименния проект.

Книгата „Лидери за ново начало“ се фокусира върху новото лидерство, така нужно за бизнеса, организациите и цялото общество. В нея са поместени 28 примера за съвременни лидери и носители на промяната от цял свят. Достъпна е на български и английски език.

Изложбата „Новите лидери“ включва портрети на вдъхновяващи личности от нашето съвремие, които проправят нови пътища. В изложбата са представени световни и родни лидери от различни области на обществения живот, науката, изкуството, спорта и хора от различен етнос и култура.

Срещата е част от дългосрочната инициатива „Лидери за ново начало“ на фондация „Каузи“.

Повече за инициативата може да разберете на: www.leadersforanewbeginning.org

На фейсбук страницата на инициативата: ТУК

Дискусиите са организирани с подкрепа от страна на Посолството на Франция.

Събитието ще бъде проведено при спазване на всички противоепидемични мерки.

 Събитието е безплатно, но с предварителна регистрация на имейл: office@kauzi.org

или на телефон 0876 247 334 – Биляна Камбурова