Старозагорският омбудсман Надежда Чакърова с благотворителна инициатива “Чудната елха” за медицински консумативи за СБАЛПФЗ- Стара Загора

За поредна година в приемната на Омбудсмана елхата ще бъде “Чудната елха” като символ на съпричастността, грижата и голямото сърце на старозагорци. Всеки желаещ може да се присъедини с материали, от които спешно и ежедневно се нуждае болницата с Covid отделение – медицински маски FFP, ръкавици ( M и L размер), ново спално бельо.

“В годините доказахме, че сме общност и нека всеки с каквото може да помогне в работата на медиците, които спасяват живота на хората, настанени в болницата. С благодарност към всеотдайността на медицинския екип самата аз слагам началото с комплекти вярвайки, че заедно ще създадем още една добрина по Коледа!

На 21.12.2021 год. консумативите ще бъдат описани с Младите омбудсмани и предадени лично в СБАЛПФЗ “, споделя Надежда Чакърова.

Можете да станете част от “Чудната елха” с дарението си всеки работен ден до 17.12.2021 г.в приемната на адрес бул.”Митр.Методи Кусев”34А, ет.1,

тел:0885 901264.