Започна кандидатстването на студенти за магистърски програми в Тракийски университет

На 1-ви септември 2021 г. започна приема на документи за кандидатстване на студенти в магистърските програми на Тракийския университет след завършена ОКС “Бакалавър”, съобщи за медията ни доц. д-р Нели Грозева, зам.ректор по учебна дейност.

Тя връчи специален подарък на първата кандидатстудентка Емилия Андонова. След нея документи подадоха Мариана Иванова (Salisa Salisa) и Ивелина Башкехайова. И трите дами кандидатстват за специалности в Педагогическия факултет, заради добрите перспективи, които те дават. Те споделиха, че мечтата им е да работят с деца и млади хора и виждат в магистратурата в Тракийския университет възможност да я реализират.

За новата учебна година Тракийски университет предлага 55 магистърски програми. По държавна поръчки 106 са в редовна форма и 9 – в задочна форма на обучение. Платеното обучение е 470 в задочна форма.

До 30-ти септември 2021 г. екипът на Учебен отдел очаква всички желаещи в стая 200А на Западния вход на Ректората, Студентски град, Стара Загора.

Документи могат да се подават и във Факултет „Техника и технологии“ – гр. Ямбол, както и онлайн на https://bit.ly/3BJrUqv

Росица Ранчева