Дневният център „Св.св. Козма и Дамян“ празнува сред приятели

Всеки празник ни зарежда с духовна сила и ни носи красиви емоционални усещания. Така започна и днешният – празникът на небесните ни покровители Свети мъченици и безсребреници Козма и Дамян.
Малкият параклис, в който години наред с много радост и надежда пристъпват хората, търсейки лек за своите душевни и телесни болки, днес беше огласен от ангелски гласове, ухаеше на здравец и тамян. Гореща молитва звучеше над пламъка на свещта.
След Литургията бе отслужен празничен водосвет и молебен за здраве в двора на Дневният център.
Отец Йордан Карагеоргиев освети оранжерията, с което официално бе приключен проектът „За достоен живот“ на клуб „Зонта“ и Община Стара Загора.
На приятелска среща на кафе и сладки приказки в цветния двор на Дневния център се поднесоха поздравления към Управителя, екипа и потребителите от дамите на клуб „Зонта“ и благодарствени слова от Невена Димитрова – ТЕЦ „Контур Глобал Марица Изток 3“.
С Божията милост, с помощта на небесните покровители -светите безсребърници Козма и Дамян, сред верни и истински приятели, потребителите на услугата, която осигурява центърът, бяха щастливи. Това е толкова красиво. Светът става по-добър!