Дамски маратонки Nike – комфорт и качество в едно

Моделите на един от най-големите световни производители на спортни обувки Nike отдавна са се превърнали в символ на активен начин на живот. Компанията внедрява активно съвременни технологии, като създава маратонки с вграден NFC чип, такива с възможност за свързване със смартфон приложение за регулиране на цвета, плътността на завързване и прилягането към крака и др.

Не е задължително обаче да притежавате такива скъпи спортни обувки, защото всеки един и от останалите модели дамски маратонки Nike ще ви предложи всички удобства за спортуване, разходка, работа и всякакви други ежедневни дейности.

Основната продуктова линия на Nike е подходяща за всички любители на спорта. И въпреки че марката е разработила отделни модели и линии в определени категории, всички са практични и могат да се използват при различни ситуации, без значение от пола и възрастта.

Моделите дамски маратонки Nike осигуряват на жените – спортистки или не – комфорт и удобство, благодарение на полезните си характеристики:

Защита от неблагоприятни атмосферни условия

Маратонките Nike са изработени от дишаща материя, която предпазва от вятър и не пропуска вода.

Стабилност и трайност на подметката

Основният материал, от който е изработена подметката, е въглеводороден каучук. По-твърда гума има в областта на пета̀та за предотвратяване на бързото износване. Междинната подметка и стелката са от мемори пяна, което омекотява и придава гъвкавост, както например при модела Nike Roshe One Moire.

Някои модели дамски маратонки Nike имат вградена газова възглавница, която допълнително повишава амортизационните характеристики на обувките, поемайки ударните натоварвания.

Максимална вентилация

Модели като Nike Roshe Two Flyknit имат безшевна горна част, направена от устойчиви найлонови нишки. Технологията Flyknit прави маратонките по-леки и се грижи за добрата вентилация на крака.

Антибактериална стелка

Предпазва от изпотяване и неприятни миризми, както и от бактерии и гъбички.

Чифт дамски маратонки Nike биха ви осигурили усещане за лекота и свобода на движенията, независимо с какво облекло ги съчетавате – със спортен екип, клин, дънки, пола или рокля.

Комфортни и практични, красиви и елегантни, със своя стилен дизайн и приятни цветови решения моделите дамски маратонки Nike ще гарантират, че няма да останете незабелязани, както в спортната зала, така и на улицата.