Коафьори мерят талант в Парк-Хотел „Стара Загора“

Тази вечер, 5 юни 2021 г., от 18 часа в градината на Парк-Хотел „Стара Загора“ край езеро „Загорка“ ще започне интересно събитие, на което Фондация „Занаяти, традиции, обичаи“ и козметичната компания „Cristina of Roma“ ще обяви конкурс за млади таланти, които искат да се развиват в областта на коафьорството, но не разполагат с достатъчно възможности, за да започнат сами. Тримата най-добри млади коафьори ще получат като дарение професионално оборудване за свой фризьорски салон.

Шоуто ще започне в 18 часа с демонстрация на трима известни коафьори, които ще демонстрират различни прически на 10 модела.

Благотворителната вечер с коктейл и вечеря се организира по случай учредяването на Фондация „Занаяти, традиции, обичаи“ и 10 години от основаването на Център за красота „Фльор“ в Стара Загора.

Фондация „Занаяти, традиции, обичаи“ подпомага развитието на деца, подрастващи и възрастни, осъществявайки проекти за обучението им в различни занаяти, от които впоследствие да могат да се издържат финансово, превръщайки ги в своя професия.

10% от средствата, събрани от кувертите за вечерта ще бъдат дарени от Парк-Хотел „Стара Загора“ на фондация „Занаяти, традиции, обичаи“ в помощ на децата, младежите и възрастните с интерес към занаятите и българските традиции.

Събитието се провежда с любезното съдействие на Carmela Fashion и Cristina of Roma.

Стоян Стратиев