Първи Фестивал на знанието в Тракийския университет на 19 май

На 19.05.2021 г. Форумът на Ректората ще се превърне в своеобразна сцена на първия Фестивал на знанието в Тракийския университет – Стара Загора. Той ще се проведе със специалното участие на Стефан Вълдобрев.
Освен това всички посетители на Фестивала на знанието ще имат възможност да се запознаят със специалностите и дейността на факултетите на Тракийски университет и да се забавляват с нас и музиката на академичния музикален състав “Макрофагос”, на рок-група Downtown и с песните на Стефан Вълдобрев.
Начало на събитието е от 14 ч. с приветствие на Ректора на ТрУ доц. д-р Добри Ярков, а Ректорското ръководство ще награди изявените студенти в няколко направления: отличен и висок успех, спортни постижения, постижения в научно-изследователска дейност, реализиране на мобилност по програма “Еразъм”, както и за за цялостен принос към дейността на Студентски съвет.
До 17 ч. по атрактивен начин своята дейност и предлаганите от тях специалности ще представят от 9-те структурни звена: Аграрен факултет, Ветеринарномедицински факултет, Медицински факултет, Педагогически факултет, Стопански факултет, Факултет Техника и технологии-Ямбол, Медицински колеж-Стара Загора, Филиал – Хасково, Департамент за информация и повишаване квалификацията на учителите.
Можете да се запознаете с дейността на факултетите/структурните звена като посетите нашия канал в YouTube: https://bit.ly/3hhFuKH
В събитието, с презентация на екзотични птици, ще участват нашите партньори от СНЦ „Зелени Балкани“.
Ако имате някакви останали въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по Facebook, Instagram (trakia_university) или имейл на ksk@trakia-uni.bg.
Входът е свободен.
Тракийски университет осигурява безплатен транспорт – автобус ще очаква желаещите да присъстват на Зелената зона до Регионален исторически музей – Стара Загора в 13:00 ч.

До Тракийския университет се движи и линия № 20 на градския транспорт.