Живко Тодоров спечели приза за кмет на м. март в национален конкурс

Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров завоюва надпреварата за кмет на месец март 2021 г. в месечното издание на конкурса, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg. Темата на мартенското издание беше „Духът на Свободата“, посветено на честванията по повод Националния празник 3 март и 143 години от Освобождението на България.

Тодоров победи убедително със 76,36 % пред своите съперници в категория „Общини с население над 50 хиляди жители. След него се нареди Иван Портник (кмет на Община Варна) със 17,78 на сто. Трети остана Здравко Димитров (кмет на Община Пловдив) събрал 5,86% от гласовете , споделят организаторите след обобщаване на резултатите.

Припомняме, че в навечерието на Националния празник- 3 март алпинисти монтираха 32-метров трикольор на емблематичния паметник на Самарското знаме на мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора“. Хиляди старозагорци и гости на града отрупаха с цветя Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора“ в знак на почит и признателност към знайните и незнайни герои, извоювали Свободата на България.

Dolap.bg