Обявени са наградените ученици в IV-тото издание на Националния конкурс „Ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ!“

Обявени бяха наградените ученици в  IV-тото издание на Националния конкурс „Ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ!“, организиран от Второ основно училище „П.Р.Славейков“-Стара Загора с подкрепата на Община Стара Загора. В конкурса взеха участие 551 ученици от 114 училища/школи. Изпратени бяха 1546 творби от 66 населени места в България. Официалната церемония по награждаване е планувана присъствено за 14 май 2021 г. в гр. Стара Загора.

Конкурсът е включен в Националния календар на МОН за изяви по интереси на децата и учениците за учебната 2020/2021 г.

Право на участие имат всички ученици от I до ХІІ клас, от България и чужбина, разделени в три възрастови групи:  I-IV клас; V-VII клас; VIII-XІІ клас в четири  категории: Стихотворение и есе; Рисунка; Фотография; Мултимедийна презентация.

Председатели на журитата за оценка на ученическите творби са известни в Града на липите професионалисти като проф.Марин Добрев, директор на Художествената галерия, проф.Таня Борисова и проф.Галя Кожухарова от Тракийски университет и др.

Списъците с наградените участници може да разгледате ТУК https://www.ou2sz.com/p/iv.html?fbclid=IwAR3TwmpJ3m8EapHU4CBrgjxLtZgOHoIhjtFgiqD2_AQDnGgeEpLVIaf2SU0

Честито на наградените и голямо Браво на организаторите!

Долап.бг