Нови успехи за ученици от Второ основно училище „П.Р.Славейков“

Гергана Тонева (7 „а“ клас през учебната 2019/2020 г. във Второ основно училище „П.Р.Славейков“) бе отличена с второ място в категория „Есе“ в Националния ученически конкурс за мултимедийни проекти, есета, стихотворение и рисунка, посветен на 34-тия поход „По стъпките на четата на Таньо войвода“.

Гергана бе отличена и с грамота за достигане на финалния кръг на  XXVIII Национален ученически конкурс организиран от Националният клуб „Родолюбие“, включен в Националния календар на МОН. С грамота беше отличен и късометражният филм посветен на Петко Славейков, дело на Владимир Илиев, ръководител направление „ИКТ“ във Второ основно училище.

Гергана Тонева и Виктория Бурова са и в алманаха с престижната класация „Успелите деца на България“, събрала най-добрите ученици в областта на науката, изкуствата и спорта.

Под наставничеството на г-н Илиев  те завоюваха през 2019 година 2 международни, 7 национални и 2 областни отличия.

Лъскав и старомодно хартиен, на страниците на специално изготвен алманах са събрани талантите и надеждите на България – нейните успели деца. Случайност или не, и тази година най-много включени ученици в алманаха носят името Виктория/Виктор – от латински „победител“.

Честито на Гергана и Виктория!(

Долап.бг