Светла Баджакова с Наградата „Константин Величков“ на МОН

В навечерието на 1 ноември, Ден на народните будители, Министерството на образованието и науката присъжда ежегодната награда „Константин Величков“.

С нея се отличават педагогически специалисти за постигнати високи резултати в професионалната дейност и принос в системата на българското образование.

Тази година с наградата е удостоена Светла Баджакова,  старши учител по български език и литература при ППМГ „Гео Милев“ за отличителното й педагогическо взаимодействие с културните институции като образователна среда

„Ръководството на ППМГ и Педагогическият колектив поздравяват г-жа Баджакова за високото признание! Горди и щастливи сме за получената награда! Професионализъм, креативност, подкрепа и стимул за развитие на познавателните способности на учениците – това е част от формулата на успеха за г-жа Баджакова!”

„За мене основно правило е, че срещу себе си имам големи, осъзнати хора. Никога не съм си позволявала да подценя тяхното достойнство, личните им мнения, някои от които са в разрез с моите възприятия. Те имат право и на своите грешки, на опита, на израстването. Това е пътят – да уважаваш човека срещу себе си, без значение на каква възраст е и как се случват нещата“.

Бъдете здрава и все така вдъхновение за Вашите ученици, г-жо Баджакова!

Честито високо признание!