БЛАГОДАРИМ ВИ, СКЪПИ УЧИТЕЛИ

В редакцията на Dolap.bg днес се получи мило писмо от Ученическия съвет  на ППМГ „Гео Милев“ Стара Загора. С него активистите поздравяват учителите си по случай Деня на народните будители. Браво на тези млади, сърцати хора!

Текста поместваме без редакторска намеса!

Първи ноември е празник, който отбелязва цяла България. Това е важен и вълнуващ ден за нас – Българите! Днес ние почитаме всички народни будители, благодарение на които живеем свободно в тази красива страна. Будители като Паисий Хилендарски, Христо Ботев, Васил Левски, Георги Раковски и др. са отдали своето дело на една велика кауза, а именно – свободна България! Тези будители са имали пламък в очите и сърцата, който веднъж запалил се, продължава да гори вечно!

За нас будителите са хората, дръзнали да показват и предават на другите пътя на знанието; за да станем ние – младото поколение образовани и успели хора. Това сте Вие, нашите учители!

Уважаема, г-жо директор, скъпи учители! Ученическият съвет от името на всички ученици на ППМГ „Гео Милев“ искаме най-сърдечно да Ви поздравим по повод Деня на народните будители.

Благодарим Ви, че винаги подкрепяте и насърчавате нашите мечти и се грижите за нашето развитие в бъдеще.

Бъдете здрави и продължавайте да ни вдъхновявате!

Тодор Уважаема, г-жо директор, скъпи учители! Казвам се Тодор Митев и съм председател на УС. От мое име, от името на съвета и всички ученици на ППМГ „Гео Милев“, искаме най-сърдечно да Ви поздравим по повод Деня на Народните будители.

Ирена

Казвам се Ирена Паунова и бях председател на УС миналата година. Благодарим Ви, че винаги подкрепяте и насърчавате нашите мечти и се грижите за нашето развитие в бъдеще.

Алекс

Здравейте! Казвам се Алекс Александров. Изказвам най-искрените си благодарности към Вас за Вашето огромно търпение, независимо от това, че понякога ние, учениците, не осъзнаваме колко много ни давате, за да станем едни успешни хора в бъдеще.

Галин

И аз – Галин Ганчев – искам да Ви поздравя за Вашия професионализъм! Всеки изминал ден Вие ни вдъхновявате да постигаме своите мечти дори и да ги надминаваме!

Някой

Благодарим ви, че не се отказвате, колкото и големи трудности да изпитвате.

Някой

Благодарим Ви за всеотдайността и усилията, които влагате във всеки един от нас, за да ни изградите в мислещи и осъзнати личности!

Някой

Вие сте нашите будители, които пробуждат в нас–учениците, любовта към учението и вярата, че ще успеем!

Някой-зара Вие не сте просто учители, а нашето второ семейство, с което израстваме и преживяваме толкова много заедно!

Тодор

Вярвайте в нас и не се отказвайте, защото някой ден ние ще успеем и тези успехи ще се дължат на Вас – нашите учители, които ни показвате верния път към върха и успеха.

Благодарим ви!

Поздравленията са изпратени до учителите онлайн чрез платформата Школо.