Подкрепете проект на Държавна опера-Стара Загора

Уважаеми приятели,

Държавна опера – Стара Загора е на финал в надпреварата за образователни оперни спектакли, организирана от Европейския кръг на оперните и балетни филантропи – платформата FEDORA.

Разработваме иновативен спектакъл, насочен към деца със специални потребности, който ще им позволи да се насладят на оперното изкуство, да развият ново светоусещане.В  проекта са включени музикални и танцови работилници за млади хора с генерализирани разстройства на развитието от аутистичния спектър, с дефицит на внимание и хиперактивност, синдром на Даун. Има и други сензорни предизвикателства, които децата и младежите ще участват с подкрепата на психолози, млади доброволци и оперни артисти на сцената на старозагорската опера, създавайки специален интерактивен спектакъл „Аз съм музикант“. Това ще бъде първият български оперен “Sensory friendly” продукт, съобразен с възможностите и нуждите на младежи с аутизъм и други генерализирани разстройства на развитието.

За да реализираме тази идея ни е нужна вашата подкрепа. Ще се радваме, ако имате възможност да дарите за създаването на този значим за младите хора в неравностойно положение замисъл.

Ако дарите сумата от 20 евро, ние ще ви изпратим комплимент – тениска на Държавна опера Стара Загора

Ако дарите сумата от 30 евро, ще получите комплимент – чанта на Държавна опера Стара Загора

Ако дарите сумата от 50 или повече евро, ще получите пълен комплект сувенири на Държавна опера Стара Загора, състоящ се от тениска, чаша, химикал, шапка и чанта.

* Ако желаете да получите комплимента си на адрес извън България, ще бъдем изключително задължени, ако можете да покриете разходите за доставка и транспорт.

Дарението се извършва директно на сайта на платформата FEDORA:
https://www.fedora-platform.com/discover/nominees/eduopera-for-special-youth/207/donation#counterparts

Благодарим ви за подкрепата!