Нощ на изкуствата организира Община Стара Загора на 25 септември

За петнадесета поредна година в Стара Загора се организира „Нощ на изкуствата” – събитие, което се радва на изключителен интерес от страна на жителите и гостите на града ни. В последния петък на месеца – 25 септември 2020 г., от 19:00 до 24:00 ч. – старозагорските музеи, галерии и културни организации ще посрещнат с многобройни прояви и изненади своите посетители.

„Община Стара Загора, като основен организатор и координатор на събитието, се обръща към Вас с покана да се включите в поредната „Нощ на изкуствата” и всички заедно да допринесем за превръщането й в едно от запомнящите се събития в културния живот на града ни за годината. Очакваме до 4 септември 2020 г. галериите, музеите, театрите, различните граждански сдружения, клубове и организации, да заявят своите конкретни предложения и инициативи, структурирани по часове, в отдел „Култура” при Община Стара Загора“.

Иновативност, привличане на нови публики и локации са целите, които надяваме се, ще реализираме заедно. Очакваме към „Нощ на изкуствата” да се присъединят много културни организации, книжарници, клубове и неформални общности.“ – уточняват организаторите от Община Стара Загора.

За популяризиране на програмата Общината ще отпечата специален афиш и дипляна.

За контакти: отдел „Култура”, Община Стара Загора

Екатерина Радукова – тел: 614 863 и-мейл: kulturastarazagora@starazagora.bg

dolap.bg