Ивет Григорова ще бъде специалният гост в журито на конкурса „Царица на Августиада 2020“

Собственичката на водеща българска модна агенция  Ивет Григорова ще бъде специалният гост в журито на конкурса „Царица на Августиада 2020“. Състезанието се организира в рамките на Фестивала на виното и културното наследство „Августиада“, който ще се проведе от 25 до 27 септември и е организиран от  Търговско-промишлена палата – Стара Загора в партньорство с Община Стара Загора.

Победителката в конкурса ще бъде посланик на Фестивала. Тя ще получи оригинална корона и заедно с двете си подгласнички ще бъдат наградени с парични и предметни награди. Те ще вземат участие в официалното откриване на фестивала. Всички участнички в конкурса ще получат подаръци, осигурени от организаторите и спонсорите.

Организаторите отправят покана към момичетата и младите жени от община Стара Загора на възраст над 17 години да се включат в предварителния кастинг и да станат част от уникалната проява, чрез конкурса за избор на Царица на Августиада 2020.

Кандидатките за участие в конкурса могат да се записват от 3 август до 4 септември 2020 г. в Туристическия информационен център към Община Стара Загора, на адрес: бул. Руски 27, от понеделник до петък – от 09:30 ч. до 17:30 ч. и в събота и неделя – от 10:30 ч. до 17:00 ч., а също и на имейл d.petrova@starazagora.bg. Необходимо е да представят кратка информация за себе си и 3 броя подбрани лично от всяка участничка снимки. Две от снимките трябва да представят кандидатката в цял ръст, една снимка да е портретна – в близък план на лицето.

Кастингът, на който ще се подберат претендентките, ще се проведе на 5 септември 2020 г. от 12:00 ч., във фоайето на Държавна опера – Стара Загора, а конкурсът – на 25.09.2020 г. от 19:00 ч. на открита сцена на Античната улица на римския град Августа Траяна.

За повече информация – в Туристическия информационен център към Община Стара Загора или на тел: 042 627098.