Чарли Шийн – мъжът, който преспа с над 5000 жени

Преди години Чарли Шийн се похвали, че е успял да приспи с над 5 000 жени и че бройката им непрекъснато се увеличава. В крайна сметка обаче са оказа ХИВ позитивен.
Малко хора са наясно, че истинското име на обичания актьор е Карлос Ирвин Естевес. Той е син на легендарния актьор Мартин Шийн. От тийнейджърските си години се бори с наркотични зависимости.
Скандалите обичат плейбоя чичо Чарли и го съпътстват през целия му живот и актьорска кариера. Още като дете е изгонен от училище заради лошо поведение седмица преди завършването.
В гимназията се насочва към киното, като първата му роля е на 9-годишна възраст, когато се снима с баща си във филма „Екзекуцията на редник Словик“.
Славата за Чарли обаче идва през 80-те години, когато участва в редица филми и се появява в няколко телевизионни формата. Един от най-важните моменти в кариерата на Шийн е участието му във филма на Оливър Стоун за Виетнамската война „Взвод“. Филмът е отличен с награда Оскар.
Чарли Шийн е и актьорът, който уговаря актрисата Уинона Хоровиц да си смени името на Уинона Райдър.
Без съмнение най-запомнящата и обичана роля на актьора е на чичо Чарли в хитовия сериал „Двама мъже и половина“. Образът на композитора на детски и рекламни песнички, страстен почитател на алкохола, милионер и женкар Чарли Харпър печели сърцата на милиони зрители пред телевизорите по целия свят. По това време Чарли е и най-скъпоплатеният актьор в американската телевизия, като прибира по 1,8 милиона долара за епизод. На 7 март 2011 г. Шийн е уволнен със скандал от шоуто, заради пиянски изцепки и обиди по адрес на продуцента Чък Лори.
След уволнението от „Двама мъже и половина“ Чарли заживява с няколко порно звезди, които нарича „моите богини“.
В края на 2017 година Шийн обявява, че е ХИВ позитивен и знае за това от четири години. Разкритието дойде, след като звездата обяви, че е платил над 10 милиона долара на изнудвачи, за да пазят тайната му. Признанието беше направено на живо по телевизия NBC, където Чарли отиде с лекаря си.
Има пет деца от три различни жени и една внучка.
Източник: Gulliver/Getty Images