Зодиите през лято’2020

В една известна песен се пее – „лято е и животът е лесен“. И сякаш е истина – през лятото животът изглежда по-лек и по-лесен. Ако се чудите какво ви е подготвил новият сезон, който стартира с пълна сила, то астролозите ще ви помогнат да навигирате по-лесно и успешно през сезона на морските приключения.
Овен
Овенът може да има известни затруднения на няколко фронта през юни, защото ще бъде силно повлиян от юнските затъмнения. Но за сметка на това юли и август ще бъдат доста по-плодотворни и щастливи месеци. Ще се отворят нови възможности в бизнеса и на работното място. Възможно е да се появят нови идеи и полезни мисли, които ще Ви доведат до успех. Най-важният съвет на астролозите е Овенът да търси източници на вдъхновение, енергия и сила. Към края на лятото е хубаво Овенът да отиде на екскурзия, да се отдаде на активна почивка и ваканция. Август е идеален за ремонти и по-скъпи придобивки.
Телец
Енергията на звездите и планетите непрекъснато ще се променя това лято и то не просто в порядъка на седмици или месеци, но понякога и всеки ден. Лятото на 2020 г. ще научи Телците на нещо ново, ще им даде ново знание, нови сили и ново вдъхновение. Хората от този знак трябва да се пазят от най-вече от необмислени действия, свързани с работните дела. В любовната сфера ще бъдат големи късметлии онези, които знаят как да тласнат на заден план личните си интереси и стремеж към печалба в името на другите.
Близнаци
Това лято астролозите съветват Близнаците да се обръщат по-често към интуицията си за помощ. Това ще бъде идеалният момент да решите бъдещата съдба на много проекти, започнали по-рано през годината. Може би е дошло време да преработите нещо, да го промените. Трябва да слушате сърцето си по-често, особено през юни. През втората половина на лятото звездите ще направят Близнаците по-чувствителни и емоционални. Това ще им помогне да постигнат взаимно разбирателство със семейството и приятелите.

Рак
В началото на лятото Ракът трябва да се посвети на опитите да стане по-добър и силен като човек. Време е за вътрешни трансформации, след които ще бъде възможно да започнете да променяте света около Вас. През юли можете да мислите за промяна на работата, за началото на някакво обучение. През юли и август Ракът може да се замисли за по-сериозни покупки или инвестиране в нещо. Особено внимание трябва да обърне и на създаването на благоприятна атмосфера в къщата – почистване, ремонт, преместване на мебели. В любовта и работата е желателно да бъдете търпеливи и да не насилвате събитията.
Лъв
За Лъвовете още от първите дни на юни законът на привличането ще бъде много актуален и ще работи с пълна сила. От първите дни на месеца звездите и планетите ще им помагат по всякакъв начин. Използвайте това хубаво стечение на обстоятелствата за добри дела, за да не изплашите големия си късмет. Вярата в себе си ще ви помогне да преодолеете всички трудности, които могат да възникнат на пътя ви през тези месеци. През лятото на 2020 г. ще бъде полезно за вас да имате нови познанства. Вероятно е да намерите сродна душа, добър приятел или човек, който ще Ви помогне в работата.

Дева
Това лято ще бъде вълшебно време за Девите, в което те ще могат да изпълнят много от своите съкровени желания. Астролозите съветват Девите да бъдат изключително отговорни през тези месеци и да работят усърдно, защото само така звездите ще им помогнат да осъществят мечтите си. Нищо няма да дойде съвсем наготово. Още през първите седмици на лятото Девите трябва да покажат желание за борба, воля за победа, самочувствие. Проблемите и провал на планове са възможни в началото на август и края на юли, така че е по-добре да не планирате нищо голямо за този период.
Везни
Очаква се лятото на 2020 г. да бъде много интересно за Везните. Звездите и планетите ще бъдат в много необичайно разположение почти през цялото време, като юни ще бъде най-труден за Везните заради предстоящото затъмнение. След това нещата ще влязат в по-спокоен ритъм и дори ще предстоят доста изненадващи приключения за представителите на тази зодия. В общуването с хората Везните трябва да бъдат отворени, любезни и готови да помогнат в трудни моменти. Подобно поведение непременно ще се превърне в нещо положително за тях. В края на лятото са възможни резки обрати на съдбата. През август ще бъде полезно да направите някаква промяна – в стила, прическата, гардероба.
Скорпион
Очаква се Скорпионите да имат много събитийно лято, особено в сферата на финансите и работата. Няма да е излишно през следващите месеци да си планирате нещата предварително, но и да не казвате на никого за тези планове. Лятото на 2020 г. ще бъде добро време за креативност и нестандартни решения. Звездите ще помогнат на Скорпионите да се отърват от ненужните преживявания, хора и емоции, а също така ще им помогнат в цялостното им развитие. Що се отнася до любовта – това лято ще бъде щуро и доста интересно!

Стрелец
През юни Стрелците трябва да вярват само на себе си. Осъзнайте, че можете да постигнете всичко сами и не се страхувайте да започнете нещо ново. От юли нещата ще тръгнат нагоре и трудностите ще се оттеглят лека-полека. Очаква ви лято, изпълнено с нови възможности, които не бива да пропускате, защото се страхувате или си мислите, че нямате достатъчно време. От любовна гледна точка – най-добре е през лятото да бъдете по-склонни на компромиси, а не да очаквате всичко да става според собствените Ви очаквания.
Козирог
Очаква се Козирогът да има много продуктивно лято. Звезди и планети ще помогнат на представителите на този знак да получат това, за което мечтаят. Това ще бъде и идеалното време за намиране на нови приятели, сродна душа и или пък нови партньори в сферата на бизнеса. Струва си да бъдете по-отворени към хората, ще общувате с лекота. В края на лятото ще бъде хубаво да отидете на почивка или да предприемете някакво ново начинание. В любовта ви очакват приятни моменти и вълнуващи новини.
Водолей
Лятото на тази зодия ще се случи голяма промяна в професионален план, която ще постави края на един дълъг период за знака и ще даде началото на ново изживяване с много положителни ефекти върху живота им. През август идва времето и на любовта. Самотният Водолей ще трябва да бъде по-активен. Тези, които имат връзка, ще трябва да поставят на второ място работата и домакинските дела и да отделят повече за време за партньора си. Лятото ще завърши с положителна нотка, точно така, както и ще започне.

Риби
Този зодиакален знак ще е благословен с наградата да намери своето истинско житейско призвание и мисия през това лято; тази случка ще осмисли битието им и ще даде положително отражение на целия им земен път занапред. Като цяло лятото ще да бъде изключително продуктивно за Рибите. Хората от този знак ще могат да го усетят късмета си както във финансовата, така и в любовната сфера. Звездите ще увеличат харизмата и очарованието на Рибите, което ще помогне да осъществят мечтите си. В тези три месеца астролозите съветват Рибите по-често да разчитат на интуицията си.

iStock/Getty Images

Нека да е лято, само да е лято!