Младите хора на Стара Загора с красиви послания за Великден

В навечерието на светлия християнски празник Възкресение Христово, младите хора на град Стара Загора отправят към вас своите послания:

Ученическият съвет на ППМГ „Гео Милев“ ви пожелава ВЯРА!

Вяра в хората, в себе си, в бъдещето! Тя е най-важна в трудните дни. Тя ни показва пътя към по-добро и е неотлъчен  спътник на успеха. Ние вярваме в светлото бъдеще и предаваме тази вяра на вас!

Ученическият училищен съвет на ПГСАГ „Л. Байер“ ви пожелава НАДЕЖДА!

Надеждат а е нравствена сила, която ни крепи в живота.  Дава ни увереност, че ще постигнем нещо по –добро и по- светло в бъднината. Тая добродетел крепи духа ни над тялото и прави разумното същество да съзнава, че има власт да докара своето щастие, ако не в настоящето, то поне в близко бъдеще. Тя дава храна на облагородените ни страсти, като ги кара да градят бъдещето ни с упоритост и търпение!

Ученическият училищен парламент на СУ „Максим Горки“ ви пожелава ЛЮБОВ!

Ако имаш любов в живота си, тя може да замести много неща, които не ти достигат. Ако  я нямаш, няма значение какво още имаш – то не е достатъчно. Любовта  нека  винаги  да озарява пътя ви, защото това е силата, която превръща очакването в щастие!

Ученическият съвет на Пето ОУ „Митьо Станев“ ви пожелава СЪПРИЧАСТНОСТ!

Тя е в теб, в нас, дълбоко скрита, но тя е там, когато болката в другия надделява, тя я утешава. Тя е нашият знак на съчувствие към другите. Всеки има нужда от подкрепящ приятел, от прегръдката на сърцата, от лъч светлина, от добра дума. Запазете чувството, което ни крепи сплотени. Съпричаст ност т а не е само доброта, тя е единство!

Ученическият съвет на СУ „Железник“ ви пожелава СМЕЛОСТ!

Бъдете смели!

Промяната може да бъде красива, когато сме достатъчно смели да я направим!

Ученическият съвет на ОУ „Георги Райчев“ ви пожелава ТЪРПЕНИЕ!

Имате ли търпение, можете да постигнете всичко!         Търпението е храна за сърцето. То е качество, сила, която е достояние на най-разумните и най-издръжливите!

Младежки общински съвет ви пожелава СПОДЕЛЕНОСТ !

Още от далечни времена има тайна една. Тя е простичка- да бъдеш светлинка в сумрака, да бъдеш пламъкът в душата , да споделяш хубаво и свидно. Да даваш в живота и да не изгасваш, да сграбчваш радостта от него!

Ученическият съвет на СУ „Васил Левски“ ви пожелава МЪДРОСТ!

Ние, младите хора, сме тези, които ще градим бъдещето на страната ни.

Всеки ден, с всеотдайност и грижа, вие ни учите как да образоваме ума и сърцето си.

Бъдете до нас! Имаме нужда от вашата мъдрост  и подкрепа!

Ученическият съвет на II ОУ „П.Р.Славейков“ ви пожелава ПРЕДАНОСТ!

Отправяме своя призив за преданост, защото преданото сърце преодолява всяко едно препятствие. Нека заедно в навечерието на най-светлия християнски празник да си пожелаем отдаденост и единство!

Младите Омбудсмани ви пожелават МИЛОСЪРДИЕ!

Животът е любов и милосърдие. Ние, Александър Александров и Мартин Колев,  ви предизвикаваме да помагате! Бъдете отзивчиви и милосърдни! Нека с общи усилия направим така, че да няма глад и жажда, да няма страдание. Нека се обръщаме към всеки с еднакъв поглед, с щастие, с усмивка, с милосърдие!

Ученическият съвет на ГПЧЕ „Ромен Ролан“ ви пожелава БЛАГОДАРНОСТ!

Благодарност т а е важна за отношенията между хората. Нека оценяваме оказаната към нас добрина, за да продължава тя да съществува!

Психолозите от училищата в град Стара Загора ви пожелават ЗДРАВЕ !

В правенето на другите хора щастливи, ние намираме и нашето щастие!

Посланията може да видите ТУК https://padlet.com/usstarazagora2020/Bookmarks