„Рено“ подкрепи Община Стара Загора с автомобил за доставка на храна

„Рено“ подкрепи Община Стара Загора с автомобил за доставка на храна

Община Стара Загора получи днес лек автомобил „Рено“ от „ФБ Ауто“ ЕООД, официален представител на Renault и Dacia за града. Автомобилът бе приет от зам.-кмета Иванка Сотирова и секретаря на общината Делян Иванов, които изказаха своята благодарност за оказаната помощ.

„В тези напрегнати и трудни дни все повече хора се включват в подкрепа на нуждаещите се. Ние също искахме да помогнем. Дейността, с която се занимаваме е такава, затова предоставяме автомобил, който да спомогне за обслужването на гражданите“, разказа Веселин Бонев, управител на фирмата.

„Колата ще бъде използвана за доставка на храна и консумативи на възрастни хора както в Стара Загора, така и в част от селата“, обясни зам.-кметът Иванка Сотирова. Тя изказа своята признателност на всички, които са съпричастни и подкрепят най-уязвимите групи старозагорци.

Автомобилът е напълно подготвен за път с включена годишна винетка и пълно автокаско. Той ще остане на разположение за нуждите на местната администрация през времето на извънредното положение.