Гледайте спектаклите на Старозагорска опера на Стадион „Берое“

Скъпи зрители – приятели на операта!
ТВ1 и Старозагорската опера представят специално онлайн издание „Опера на стадиона“ – гледайте всеки петък от 14.30ч. в ефира на ТВ1 http://www.tv1channel.org/, както и на живо във фейсбук страниците на Старозагорската опера и ТВ1 постановките:
на 27 март – Избрано от „Аида“ на Джузепе Верди. Спектакълът, състоял се на 6 юни 2016 година, с участието на Камен Чанев /в ролята на Радамес/, Таня Иванова /Аида/, Офелия Христова /Амнерис/, Александър Крунев /Амонасро/ бе представен на стадион „Берое“- Стара Загора по повод на вековния юбилей на ПФК „Берое“.
На 3 април очаквайте спектакъла на операта „Кармен“ от Жорж Бизе /записът е от 6 юли 2017 година/с участието на Веселина Кацарова /в ролята на Кармен/, Калуди Калудов /Дон Хозе/, Цветелина Василева /Микаела/.
Не пропускайте и на 10 април – „Набуко“ от Джузепе Верди /записът е от 8 юли 2018 година/с участието на Мария Гулегина в ролята на Абигайл, румънския баритон Йонуц Паску в ролята на Набуко, Ивайло Джуров /Захария/, Ивайло Михайлов /Измаел/, Петя Петрова /Фенена/.
Спектаклите дирижира маестро Ивайло Кринчев, режисьор Огнян Драганов.

Очакваме ви на „Опера на стадиона“ – онлайн във фейсбук страницата на ТВ1TV1 CHANNEL, както и във фейсбук страницата на Старозагорската опера.