Младата старозагорка Елия владее светлината по най-красивия и актуален начин

Австралийски хит в рекламните визии – вече и в България

Тя е млада, находчива и с креативен бизнес нюх – тя е Елия Желязкова и е първата, която създава хитовите в световен мащаб светещи букви, цифри и символи с ефектни крушки и перфектно стилизирани форми.

„Имам огромното желанието да развия този тип и други светлинни декорации и да успея да потопя хората в една различна атмосфера, която ще докосне сетивата и емоциите им и ще ги накара да желаят отново и отново да поръчват/наемат светещите символи/букви“, споделя за вдъхновението си старозагорката Елия.

Елементите, които тя създава са перфектен акцент за всякакви поводи, от сватбени тържества и юбилеи, та до корпоративни събития, изложения и всякакви ивенти, в които има място за 1 метър и 20 см. светеща красота!

В цял свят, именно те са най-хитовата тенденция в сферата на декорите, а още повече мащаб се придава, като се вдигнат на каквито и да било постаменти и аранжират с балонна декорация.

Наличието на производствена база, опит и иновации, позволяват на Елия да бъде в максимална услуга на клиентите си, като освен производство, предлага и опцията „отдаване под наем“. която е доста бюджетен вариант.

Дългодишният й опит гарантира качество на изпълнението, а също така и монтаж, демонтаж и транспорт, затварят кръга от услуги, необходими  за това вие и вашите гости да се насладите на хитовите декоративни елементи.

И тъй като максимата на Елия е „без светлина няма живот!“, тя прекрасно умее да я владее и за това следващата й цел е да превърне неоновите надписи в масово достъпни решения за реклама и/или украса!

„Аз лично свързвам светлината с топлина, уют, любов и много емоции“, споделя Елия и в този ред на мисли, нейните светещи елементи са подходящи, както за екстериор, така и за интериор!

Ние от Долап.бг пожелаваме на Елия много, много успехи и милиони радостни моменти!