Ден на отворените врати обявява Тракийски университет на 12.03.2020 г.

На 12 март 2020 г. Тракийски университет организира Ден на отворените врати в централния университетски комплекс на висшето учебно заведение в Студентски град.
Бъдещите студенти ще имат възможността да получат обстойна информация за специалностите, които ги интересуват, тяхната приложимост след дипломирането, за общежитията , с които разполага университетът, за рейтинга на учебното заведение и пр. Това ще им помогне да бъдат по-уверени в информирания си избор за висше образование.
На разположение на зрелостниците ще е материалната база на Тракийски университет. Тя е с внушителните размери от 100 000 кв. м. площ в 20 учебни корпуса. Учениците ще могат да се докоснат до лабораториите, клиниките, учебните центрове и зали, да разговарят с декани и преподаватели, с представители на Студентския съвет.
Вратите на висшето учебно заведение за учащите се първа смяна ще са отворени в 11:00 часа Които са втора смяна, ще бъдат посрещнати в 14 :00 часа.
Лице за контакт- ст. експерт Наталия Митева, кариерен консултант в Центъра за кариерно развитие, контакти: 0887900490, career_center@uni-sz.bg

Надя Лилова