Един ден за ранените диви животни – една кампания на Спасителния център от Коледа до Коледа!

Един ден за ранените диви животни – една кампания на Спасителния център от Коледа до Коледа!

06.12.2019

Искате ли с подаръка си тази Коледа да сте не само нестандартни и интересни, но и много, много полезни? Искате ли вие и/или вашите близки да сте част от спасяването на изчезващи видове? Искате ли да излезете от стереотипа на подаръците с нещо полезно, вдъхновяващо и интересно?

Станете част от нашата дарителска коледна кампания  Един ден за ранените диви животни – една кампания на Спасителния център от Коледа до Коледа!

Срещу дарение от 80 лева може да подарите на вас и/или на ваш близък един незабравим ден в Спасителния център на Зелени Балкани, през който ще имате уникалната възможност да влезете в „кухнята“ на Центъра. Ще подготвяте храна за животните, ще се грижите за болните птици, ще храните бебетата – сирачета, ще участвате в освобождаване на птици, ще миете съдове, ще почиствате волиери, въобще ще станете за един ден един от нас!
Дарението, което направите, ще бъде използвано за закупуването на храна за животните в Центъра, поправката на волиерите, набавянето на лекарства и консумативи за амбулаторията….

Важно уточнение: Можете да използвате тази възможност ЦЕЛОГОДИШНО, като ние ви предлагаме това да стане през пролетта, лятото или есента, когато при нас е пълно с животинки, които имат нужда от помощ!

Какво трябва да направите, за да се включите?

Попълнете ТАЗИ форма и очаквайте нашата коледна картичка с мисия, придружена със скромен подарък от нас. Даренито можете да направите ТУК.

Не забравяйте и за нашата осиновителна програма, която също може да бъде интересен подарък с мисия!

Очакваме всички ваши въпроси на телефон 0886570053, или на електронната ни поща: hhristova@greenbalkans.org

Благодарим! Нека е светло в сърцата ви!

Съобщение на Спасителен център