Декемврийски „базар“ за Изкуство организира Къщата на архитекта

Думичката „базар“ не хармонира с думичката „Изкуство“, но не намерихме друга, така че да бъдем разбрани.
И ние отваряме врати за Вас, нашата целогодишна публика, всяка събота от 13,30 до 17,30 ч. /7,14,21/ от месец декември – месецът на празнуването, на купуването, на веселието, на надеждите, на очакванията ….!
А какви изненади сме подготвили?
* Изработихме КРАСИВОСТИ, които да бъдат част от коледните подаръци под елхата за любимите ви хора!
* Ще ви представим първата си „Пюскюлена колекция“, сътворена заЕДНО с Магазинче за мечти, включваща рисувани и апликирани уникални бижута, няколко празнични дрехи за разкош,… и всичко това втъкано с много обич!
* Коледни стъклени играчки, ръчно изработени от любимата ни приятелка Tина Халкова, могат да бъдат изящество за Вашия дом в празничния декември!
… и още много ЧУДЕСА
Ще украсим съботните ви следобеди с вДЪХновение, каквото е посланието на Къщата на Архитекта!
Естествено, че ще обособим чароматно пространство за релакс, за среща с близки и далечни Приятели, на по чаша топла напитка с дъх на канела и захаросани плодове …типично за Коледааа….
А как без коледна музика и блясък на светлинки, които винаги ни създават топлото чувство на НАДЕЖДА и ВЯРА, че светът, в който живеем – Е и Ще Бъде по-ДОБРОТО място за нас, за ближните ни за следващите след нас!
Всяко ръчно изделие ще има препоръчителна цена за дарение! Всички средства събрани от „Базара за Изкуство“ са част от подкрепата Ви, това пространство преплитащо минало и настояще в едно, Да Бъде !
Вход: Свободен и Волен.

Боряна Каниду