Старозагорският омбудсман Надежда Чакърова с благотворителна инициатива “Чудната елха” за деца с увреждания

За поредна година в приемната на Омбудсмана елхата ще бъде “Чудната елха” като символ на съпричастността, грижата  и голямото сърце на старозагорци. Всеки желаещ може да се присъедини с материали за рисуване и комплекти за моделиране за арттерапия на децата с увреждания в центровете за работа в общината.

“С наближаването на Рождество Христово, нека зарадваме децата от центровете, да помогнем за адаптирането и развитието им. Миналата година доказахме, че сме общност, когато предадох набраните над двеста подаръка за децата, лишени от родителски грижи. Сега аз слагам началото с пъстри комплекти и вярвам, че ще създадем още една вълшебна Коледа! “, споделя Надежда Чакърова.

В навечерието на празника подаръците ще бъдат описани с Младите омбудсмани и предадени лично на децата в центровете за работа с деца с увреждания в община Стара Загора.

Можете да станете част от “Чудната елха”  всеки работен ден до 17.12.2019 г. от 9 до 17 часа с дарението си за децата в приемната на адрес бул.”М.Методи Кусев”34А, ет.1, тел:0885 901264