Връчване на Годишните нагаради „Добрият Самарянин“

“ДОБРОТВОРСТВОТО… непременно ще дойде, няма да закъснее!” е мотото, което през тази година ни напомня, че добротворството променя, помага, подкрепя, спасява,… то ни достига в точния миг, на точното време.

П-р Таня и Любо Петкови/ Tanya Petkova, Lyubo Petkov, ХЦ“Месия“, Дарина Колева/ Дарина Колева и Светослав Стоянов, екип на bТV – Стара Загора и Живко Андрейчев/ Живко Андрейчев, изпратиха чрез пощата на доброто през 2019 г., шест номинации – съвременни примери на проява на доброта, отстояване на ценности и добродетели, оказване на помощ и подкрепа на хора, изпаднали в тежка житейска ситуация или беда, за които можете да прочетете и да отличите за „Наградата на общността“ до 22.11.2019 г., на: www.samaritans.bg/dnes.

През този декември, Церемонията по връчване на Годишните нагаради „Добрият Самарянин“ ще се проведе за девети поред път като специална вечер, в която добротата извежда на сцената добротворците и техните геройства на 09 декември (понеделник), от 19:00 часа, в концертната зала на Държавна Опера Стара Загора.

„Това е време, в което ще се докоснеш лично до историите и добрите дела на добротворците, ще имаш възможност да се запознаеш с извършителите на малки и големи геройства. “

Водеща на Церемонията по връчване на годишните награди тази година ще бъде Дани Ишиклиева/Dani Ishiklieva, а за неповторимата музикална атмосфера ще се погрижат музикантите от Оверграунд Брас Бенд/Overground Brass Band

„И тази година Церемонията ще бъде място, където ще можеш да подкрепиш и кауза! Всеки гост ще може да дари средства за оказване на юридическа подкрепа на жени и техните деца, които нямат финансовата възможност да направят първата стъпка към независимост и живот без насилие. Даренията ще се приемат в специална дарителска кутия във фоайето на Държавна опера – Стара Загора или по банков път на дарителската сметка на Сдружение “Самаряни”, която ще откриете на сайта на организацията – www.samaritans.bg.

Поканите се разпространяват безплатно!
За да запазиш своето място е необходимо да заявиш поканата си, като ни изпратиш съобщение във Фейсбук или на е-майл mar4ela@samaritans.bg (Имена, брой покани и телефон за връзка). Ние ще се свържем с теб за подробности и детайли!

Събитието се организира от Сдружение “Самаряни” и се осъществява в партньорство с: Община Стара Загора, Община Казанлък, Търговско-промишлена палата – Стара Загора, Държавна опера – Стара Загора, Регионален исторически музей – Стара Загора, Регионална библиотека „Захарий Княжески“, Обществен дарителски фонд – Стара Загора, Областна дирекция на Български червен кръст – Стара Загора,  Български пощи, КонтурГлобал “ТЕЦ Марица Изток 3”, Midalidare Estate, Сдружение “Моята еОбщина”,  Дарик радио и Телевизия Стара Загора.

Очакваме теб, твоето семейство, приятели, и всеки човек от добротворческата общност!

Сдружение „Самаряни“