Живко Тодоров посвещава рождения си ден на благотворителна кауза

На 21 септември 2019 г. кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров навършва 38 години. По този красив повод той съобщи, че ще отбележи личния си празник с благотворителна инициатива. Целта е да се съберат необходимите средства за лечение на млада старозагорка, което се провежда в Германия.

„Удоволствие е за мене да Ви поканя на рождения си ден, за да споделим, макар и скромно, личния ми празник. Надявам се да сме повече хора, защото искам да подкрепим каузата за спасение на Камелия Добрева, се казва в поканата, отправена към всички старозагорци.

32 -годишната наша съгражданка страда от остра Т-лимфобластна левкемия. Необходимата сума за лечението й в Германия е 300000 евро, които са непосилни за семейството й.
Ще бъда по-щастлив на рождения си ден, ако вместо подаръци и цветя, съберем добрина!“

С тези думи рожденикът призовава всеки, който има желание и възможност, да се включи в благотворителната инициатива. Той разчита на съпричастност от страна на всички и на даренията, които могат да бъдат направени не само на 21 септември 2019 г., а също преди и след това.

Благотворителното събитие е на 21 септември от 19:00 ч. в Лапидариума и Античната улица в Регионалния исторически музей , Стара Загора.

Всеки може да дари средства на място или на дарителските сметки в банка ДСК:
Банкова сметка – Банка ДСК
Beneficiary’s bank: DSK BANK
Bank Address: 19 Moskovska Street 1040 Sofia
BIC : STSABGSF
IBAN EURO: BG93STSA93000026167852
IBAN LEVA: BG68STSA93000026167817

Титуляр – КАМЕЛИЯ ДОБРЕВА ДОБРЕВА
Beneficiary’s name – KAMELIYA DOBREVA DOBREVA
=============================
PayPal мейл: kameliq.dobreva@gmail.com