Познавате ли и обичате ли своя зодиакален плод?

Несравнимо с нищо е усещането, когато отхапваш от сочен плод и в устата ти избухва експлозия от вкус и сокове. Особено през горещото лято, плодовете утоляват жажда, която дори не подозирате, че изпитвате и задоволявате един особен глад за нещо леко и насищащо.

Родени от майката природа, плодовете пленяват ума, тялото и душата на човек с предимствата, характерни за всеки един от тях.

Всеки плод си има собствен дух и човешките зодиакални знаци могат да ни помогнат да го разберем.

С хиляди години митологична символика може да бъде проследена при всеки плод. Оказва се, че плодовете носят у себе си дълбок смисъл. Ако се интересувате от астрология и вярвате в общите черти на представителите на един зодиакален знак, ще бъде интересно да свържете знака си с плода.

Кой плод подхожда на зодията Ви? Това може да донесе още един нюанс към опознаване на зодията Ви и на Вас самите. А какъв по-добър начин да се почувствате комфортно в кожата си от това, да се отдадете на Вашия плод и да почувствате как неговата сила се слива с Вашата.

Дори и да не сте толкова запалени по астрологията, няма как да отречете, че тази информация би могла, ако не друго, то поне да ви накара да опитате нов плод или просто да обърнете внимание на някой пренебрегван досега. А няма спор, че плодовете са вкусни и особено полезни, пълни с така необходимите на всеки витамини.

Водолеите обичат да да различни. Нарът е различен, най- оригиналният сред плодовете.

Овенът е смел и приключенски настроен. Ананасът стои смело и гордо изправен. Той отказва да бъде игнориран. Истински лидер.

Лъвът като лидер има нужда от плод, който не е като останалите. А е ярко индивидуален. Бананът е иконичен плод. Лъвовете също.

Везните са хора, които не обичат драмата и в портокала няма нищо драматично. Това е плод, който помага с много витамин С и ни кара да се чувстваме комфортно, особено в студена зимна вечер. Точно като везните.

На телците приляга най-вече гроздето. То е отлично за похапване в движение и за късна спокойна закуска. Такива са и представителите на зодия „телец“ – надеждни, спокойни и мързеливички.

Малината има много силен вкус в доста мъничко плодче. В козирозите също се крие голяма сила, макар и понякога в крехка обвивка.

Девата е любвеобилна и състрадателна. Няма по-подходящ плод за нея от ягодата. Сладка и любима, съставка за торти и сладкиши, тя е родена да обгрижва и да дарява щастие и любов. Също като девите.

Стрелецът има добър вкус за нещата и обича класиката. Няма по-класически плод от ябълката.

Грейпфрутът е мистериозен братовчед на портокала. Понякога грейпфрутите са сладки, а понякога-горчиви. Не ви ли напомня за представителите на зодия „рак“?

Рибите обичат да мислят и действат извън установените рамки. Ето защо им трябва един не толкова традиционен плод. А такъв екзотичен е мангото.

Скорпионите са страстни, а черешите са страстен плод. Леко мистериозни, но и малко агресивни. Все пак имат костилки. Точно определение на един скорпион.

Най-веселият зодиакален знак „близнаци“ получава най-веселият плод, свързан с лято, с летни забавления и емоции. Динята е парти плодът .

Dolap.bg