Легендарният барабанист Иън Пейс от „Дийп Пърпъл“ с концерт в Стара Загора

На 4 юни 2019 г.,, вторник, легендарният барабанист и единствен оригинален член на групата „Дийп пърпъл“ – Иън Пейс, ще сътвори грандиозен концерт в Стара Загора. Гостуването на рок легендата е част от проекта му „Пърпендикюлър“. В него влизат изпълнения на хитовете на „Пърпъл“, които актуалният състав на бенда не изпълнява от десетилетия на живо.

Рок спектакълът ще се случи в общинската спортна зала „Стара Загора“ (ДЗУ) от 20:00 часа. Вратите на залата ще се отворят още в 18:00 часа.

Концертът ще премине ретроспективно, като феновете ще могат да чуят песни от албумите „Stormbringer“, „Burn“, „Come Taste the Band“, „In Rock“ и други, преминавайки през всички етапи от развитието на групата.

Събитието е организирано от „Звездна Арена“, с подкрепата на Община Стара Загора.

Иън Пейс е един от малкото все още концертиращи класици на рока, като едновременно с този статут остава на познатото ни топ ниво. Поставян в неизменната петица на най-добрите и иновативни рок-барабанисти от редица престижни музикални издания, критици и многомилионни фенове, Пейс ще демонстрира класата си и уникалния си стил „Суинг-Рок“, правещ го абсолютно неподражаем. Артистът е заслужил признанието на поколения световноизвестни рок-музиканти, които го посочват за вдъхновител и основен еталон в рок-ритмиката.

Билетите са на цени от 30 и 40 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на EasyPay, техните офиси и партньори в цялата страна, както и на: https://epaygo.bg/3765437961

Красимира Кънева