Покана за концерт на 12 април за закупуване на нов роял за НУМСИ „Хр. Морфова“

Покана за концерт на 12 април за закупуване на нов роял за НУМСИ „Хр. Морфова“

КАУЗАТА!
Музикалното училище „Христина Морфова” се нуждае от спешна помощ за закупуването на нов качествен роял. Инструментът на който в момента се провеждат всекидневни уроци, концерти и редовни изпити, не подлежи на ремонт. Новият роял ще помогне в музикалното развитие на много ученици. Нека помогнем на младите таланти!
КОНЦЕРТЪТ!
За набиране на средства, организираме благотворителен концерт „Вечер на младите таланти“ – шедьовър от класическа и поп музика, който ще се проведе на 12-ти април 2019 г. /петък/ от 19:30 часа в Държавна Опера Стара Загора.
Изявени ученици от музикално училище „Христина Морфова” ще изпълнят известни произведения от Шопен, Лист, Григ и др.
Специални гости са:
– Роберта Баньоло (Швейцария), известна от големите сцени в Милано, Рим и Париж, както и от предаването „Швейцария търси талант”, и
– Давиде Галаси (Италия), завършил престижната консерватория „Джузепе Верди” в Милано и концертирал в Рим, Париж, Лондон, Ню Йорк и Токио.
Сред изпълненията ще разпознаете хитове от репертоара на Андреа Бочели, Селин Дион, Лаура Паузини и знаменитото Либертанго на Пиацола.
Приканваме сърдечно всички любители на музиката да присъстват на това музикално шоу и да подпомогнат със средства закупуването на новия роял на музикалното училище.
ОРГАНИЗАТОРИТЕ!
ШВЕЙЦАРСКО – БЪЛГАРСКА КУЛТУРНА АСОЦИАЦИЯ е създадена, за да помогне на млади таланти да преследват мечтите си и да израснат като артисти. Стреми се да вдъхнови младото поколение да развие културния живот и да му даде повече възможности за изява.
ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД СТАРА ЗАГОРА развива дарителството на местно ниво като обединява ресурсите на бизнеса и неправителствените организации за подобряване качеството на живот в общността.
Нашата обща цел – да направим по-добро утре за талантливата младеж днес!
БИЛЕТИ!
Билети можете да закупите от офиса на Обществен дарителски Фонд Стара Загора, като се обадите на номер: 042/602-155 или на: 0884842933.
Ако желаете да направите дарение, за договор се свържете с нас на:
тел.: 0884842933 е-поща: office@fund-sz.org web: www.fund-sz.org
ул. „Граф Н. Игнатиев” 14 гр. Стара Загора 6000
Обществен дарителски Фонд Стара Загора Първа инвестиционна банка
IBAN: BG57 FINV 9150 10BG N05T 02 BIC: FINVBGSF Основание: дарение роял