Вълшебното място Ведомствена книжарница KOEV design на 5 години

На 7 декември Ведомствена книжарница празнува 5 години откакто отвори врати в Града на липите, поетите и правите улици. За своя рожден ден симпатичния екип на книжарницата кани всички свои настоящи и бъдещи клиенти да се възползват от 10% намаление на всички стоки и артикули – САМО В ПЕТЪК! 

Ще намерите със сигурност стилни подаръци за любими хора за Коледа, а също и много полезни пособия за Вашия офис! Заповядайте!

Ето какво бяхме писали в Долап.бг още когато Ведомствена книжарница отвори врати! А сега тя е с два пъти по-голяма площ и пет пъти по-голямо количество на предлаганите артикули.

Едно магическо място, в което да заведете малчуганите си, да им купите тетрадки и всичко, което е нужно за училище. Като същевременно с това им разкажете и покажете своето детство с  легендарните гумички и моливи  KOH-I-NOR и химикалчетата BIC, за които се чакаше на опашка едно време и с които се гордееше всяко хлапе.  А едновременно с това да бъдете в бъдещето, където абсолютно пластмасови ножици режат безпроблемно хартия, а пластелинът всъщност е разноцветно тесто, пухкав като облаче. Възможно ли е това ходене напред-назад във времето, придружено с вършенето на полезни дела? Напълно възможно.

Мястото е – във Ведомствена книжарница KOEV design на бул.”Руски” 18. Тук има над 100 вида химикали, стелажи на световно известни марки с високо качество. Още – по безброй видове гумички, моливи, телбоди, кламери, кабърчета, лепящи листчета, още тефтери, още тетрадки на камари, бележници, подвързии за учебници и тетрадки… По стените висят раници за момиченца, момченца, за тийнейджъри, за мами и татковци, половин стена е със стелажи с всевъзможни отчетни документи, нужни на ведомства, фирми, бизнеси.

Ако все още не може да преглътнете думата „ведомствен”/от ведомство, сиреч учреждение, административна служба, а сродните думи са – ресор, компетентност, власт, управление, ръководство/ .…каква дума в замяна да предложим? Фирмен? По-категорично е и ограничаващо. „Ведомство” с ударение на „е” звучи по-обобщаващо, по-тежко, по-престижно. Дай боже всекиму, фирмата му да има тежест на ведомство! Като книжарницата на бул.”Руски” 18. Тя не е просто фирма за продажба на канцеларски материали. Тук на място се обличат учебници, може да си поръчате фирмен печат, още дизайн, лого, всякакви рекламни материали. Насреща е собственикът Георги Коев, завършил Дизайн и специализирал Реклама във ВСУ ”Черноризец Храбър” – гр. Варна.

Но иначе аргументите да посетите Ведомствена книжарница са разбиващо прости и категорични:

  • Тук има всичко за всички
  • Тук всичко е на доказани производители
  • Тук всичко е с доказуеми европейски стандарти за безопасност
  • Тук всичко е на абсолютно разумни цени

Малко повече от месец след началото на учебната година – на 30 октомври във Ведомствена книжарница за трета поредна година ще се тегли томбола с хубави награди. Може да сте пазарували тук на стойност /поне/ 10 лв, а да изтеглите таблет, раница или футболна топка за няколко пъти по 10 лв. Както се казва – Късмет на участващите!

„Качествени продукти на реномирани марки” – това е логото на Ведомствената книжарница. Освен това – тук се предлага и цялостно зареждане с необходимите формуляри, офис консумативи и канцеларски материали на фирми плюс безплатна доставка в рамките на града.

Влезеш ли вътре, няма лесно излизане. Колкото и печен нещотърсач да си, винаги има учудващо още и още удивителни книжни и книжарски стоки, които те пленяват с онази магия, която хем връща в детството, хем ти дава огледало да се видиш като съвестен родител със списък за изпълнение за училище в едната ръка и с ръчица на собственото дете в другата своя ръка.

За повече информация:

гр. Стара Загора, бул. „Руски“ 18

тел.: 042 99 44 08; 0895 433998

e-mail: koev_design@abv.bg

www.koevdesign.com

Поздрави от екипа на Ведомствена книжарница и от разказвача Уляна Кьосева!